Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor tudják nagyobb valószinű...

Mikor tudják nagyobb valószinűséggel megmondani a baba nemét? Az elején v a végén? Nekünk az elején fiút mondtak, most viszont nem látszik és lányra tippelnek!

Figyelt kérdés
2008. okt. 27. 14:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia!!!Nekem 20hetesen azt mondta az orvos ,hogy lány de ne éljem belle magam ,mert még nem szállt le a heréje azota négyszer mondta hogy kisfiu 1000%-RA ,de majd kiderül 39 hetes kismama.Jo baba várást!!!
2008. okt. 27. 14:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem folyamatosan úgy fekszik a babám, hogy nehogy véletlenül megtudjuk a nemét. Volt már két sima ultrahang, és három 4D ultrahang. Egyszer a 27.héten mintha lány lett volna, de még az se biztos.

Szerintem, ha úgy fekszik egy baba, elvileg a 18.héttől remekül kell látszódjon a neme!

Üdv, 34 heteske.

2008. okt. 27. 14:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekünk a 17. héten volt 4d ott azt mondták, hogy kisfiú ezt megerősítették a 20. héten is majd a 29. héten azt mondták lehet, hogy kislány! Szóval szerintem ez mindenkinél más, hogy mikor látszik mert függ attól hogy hogyan fekszik!

34 hetes kismama

2008. okt. 27. 14:48
 4/9 A kérdező kommentje:
én komolyan ettől már megőrülök! inkább mondanák azt h nem látják! mi már kész vunk a fiús babaszobával és mindene fius ruháktól elkezdve minden!!! 37 hetesek vunk. és most csak reménykedünk h az lesz amit szeretnénk meg várunk. mióta tudjuk h kisfiú 16. hét azóta Balázskának szólítjuk. :(
2008. okt. 27. 14:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ugyan ez a helyzet! Mi is fiúra rendezkedtünk be és mi meg Patriknak szólítjuk a 17. héttől! Mi is reménykedünk, hogy fiú legyen persze ha lány az sem gond a lényeg, hogy egészséges!(utolsó válaszoló)
2008. okt. 27. 14:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Már a 13. héten elkülönülnek a női és a férfi ivarszervek, de az elején csak nagyon képzett Uh-s doki tudja megmondani a nemét a kicsinek.

Fiút ritkábban szoktak kislánynak nézni, hisz a fütyi már akkor is egy hosszabb nyúlvny, míg a nuni 3 csíkocska.

Nekünk a 15. héten megmondták, hogy kisfiú. Azóta már 3 UH-n voltam, és mindegyiken megerősítették, hogy továbbra is az.

2008. okt. 27. 15:04
 7/9 A kérdező kommentje:
reménykedünk h fiú de ha lány akkor lány csak már annyira beleéltük magunkat. mindenki úgy tudja fiú lesz aztán meg lehet h lány és ez tényleg nem rajtunk múlik!
2008. okt. 27. 15:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem fogd fel mókásan a dolgot, ha lány lesz, mekkora meglepetés!!!!! Nektek is és a rokonoknak is! :)

A lényeg, hogy egészséges legyen a babácska, nem baj, ha egy kis ideig ha kislány, akkor kék szobában lesz :)

2008. okt. 27. 16:02
 9/9 anonim ***** válasza:

nekem már 16.-ik héten megmondta a dokim,hogy fiú egyértelműen(nagyon jó ultrahangos)utánna is mindig mutatta a kukacát.Unokatesóm lánya soha nem mutatta milye lesz mindig a popsiját mutogatta:)

6hós kisfiú anyukája

2008. okt. 28. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!