Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5. hét után barna pecsételés...

5. hét után barna pecsételés mit jelent?

Figyelt kérdés

Múlt hétvégén pozitívat teszteltünk. Azóta a mellbimbóm olyan érzékeny hogy alig bírom még megmosni is. Az alhasam úgy nyom mintha pont meg akarna jönni és néha szurkál hol egyik hol a másik petefészkem. Ma viszont délután barnás pecsételésem volt, ami most este is tart.

Szerintetek normális ez?

2013. febr. 28. 20:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
En is varom a valaszt? Mit mondott a doki???
2013. márc. 1. 15:14
 22/24 A kérdező kommentje:

Hát bementem és bent is fogtak, pedig semmi további baj nem volt. Három napot szenvedtem bent miközben már pénteken megmondták (kis doki)hogy haza mehetek csak a fődoki nem engedett :(

Hát tudom jobb félni mint megijedni de nem kérek ebből többet, nem fogok rögtön ugrani. Menni kell mert nagy baj lehet de olyan korházban ahol azért benn tartanak mert jutalékot kapnak utána. inkább itthon leszek z ágynyugalom nem volt emg és rám sem nlztek egész hétvégén, ettől függetlenül mindenkinek köszönöm a hozzászólást. A petezsák 11mm a baba3mm szóval megvagyunk

2013. márc. 4. 14:17
 23/24 anonim ***** válasza:
Orilok, hogy jol vagytok. De kerlek ne fogd fel ennyire tragikusan. Odalett egy hetveged... de ha nem mentel volna be lehet, hogy a babad lett volna oda....! Ha meg ennyire rossz a korhaz ahova jarsz keress masikat. De hogy tobbet nem ugrasz rogton... eleg nagy butasag lenne.
2013. márc. 4. 14:38
 24/24 A kérdező kommentje:
Tudom tudom, csak tegnap jöttem ki és nagyon ideges voltam őszintén. Azt máreldöntöttük, hogy másik városban fogok szülni ha lehetséges lesz persze, mert megrázó élmény volt, hogy mellettem egy kismamának majdnem elment a babája mert nem tudtak neki felírni semmilyen gyógyszert mert felvették de a kórháznak sem volt gyógyszere. Ez aggasztó, de tudom hogy ha újra ez lenne ugyanígy tennék csak tegnap a méreg beszélt belőlem. Remélem mindenkinek egészséges babuja születik aki itt hozzáírt és köszönöm, hogy izgultatok értem még így ismeretlenben is. :D
2013. márc. 5. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!