Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5. hét után barna pecsételés...

5. hét után barna pecsételés mit jelent?

Figyelt kérdés

Múlt hétvégén pozitívat teszteltünk. Azóta a mellbimbóm olyan érzékeny hogy alig bírom még megmosni is. Az alhasam úgy nyom mintha pont meg akarna jönni és néha szurkál hol egyik hol a másik petefészkem. Ma viszont délután barnás pecsételésem volt, ami most este is tart.

Szerintetek normális ez?

2013. febr. 28. 20:04
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Dehogy normális! Irány a kórház!
2013. febr. 28. 20:05
 2/24 A kérdező kommentje:

Kösz a magasröptű választ!!

Engem a pecsételő vérzés érdekelne, hogy normális-e nem jelenthet-e valami bajt. Mert azt olvastam vetélést és méhen kívüli terhességet is jelezhet, de ezekhez állítólag komoly alhasi fájdalom társul ami azért nincs csak enyhe nyomás néha kisebb szurka.

2013. febr. 28. 20:10
 3/24 anonim ***** válasza:

Azzonnal fordulj orvoshoz.

Irnak majd gyógyszert és minden rendben lesz.

Ha nem vigyázol el is vetélhetsz!!!

De ha szeded majd a bogyit semmi gond nem lesz remélhetőleg!!! Ne várj vele!!!!!

Kivánom, hogy minden rendben legyen!

2013. febr. 28. 20:11
 4/24 A kérdező kommentje:
Köszi, holnap rá is csörgök a dokira. Azért most nem vagyok nyugodt. :(
2013. febr. 28. 20:14
 5/24 anonim ***** válasza:
Írtam, hogy nem normális nem? Jesszusom... Tudod mit? Feküdj le és várd meg, míg elvetélsz. "magasröptű válasz"
2013. febr. 28. 20:16
 6/24 A kérdező kommentje:
Igazából csak ma délután jelentkezett. De azért jobb félni mint megijedni.
2013. febr. 28. 20:16
 7/24 A kérdező kommentje:

Bocsi, azt hittem gúnyolódsz mert egy másik kérdésemre hasonló témában hasonlót írtak vissza gúnyból mint kiderült. Elnézést kérek ne haragudj ha megbántottalak, csak nagyon ideges lettem. Holnap első dolgom lesz felhívni a dokimat.

Még egyszer bocsi. És köszönöm a választ

2013. febr. 28. 20:18
 8/24 anonim ***** válasza:
Nem várnék holnapig, még ma elmennék ügyeletre. Lehet, hogy semmi komoly, de inkább nézzen meg egy orvos.
2013. febr. 28. 20:19
 9/24 A kérdező kommentje:
És a 5. héten is tud már az ultrahang mutatni valamit?
2013. febr. 28. 20:19
 10/24 A kérdező kommentje:
Elvileg kedden mér a 6.héten leszek.
2013. febr. 28. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!