Szoptatás alatt kimaradt havi az terhesség vagy normális?
Figyelt kérdés
Lassan 3 hete késik. Fiam 9 hónapos és 3 hónapos korában jött meg először, de nem állt be rendszeresre, egyszer 42 napra jött meg. Szerintetek? Utolsó havim január 9.én volt, de nem érzem magam terhesnek.2013. febr. 28. 19:28
1/7 anonim válasza:
Mindkettő lehet. Csinálj tesztet. Szoptatás alatt is védekezni kell, ha nem akarsz gyereket...
2/7 A kérdező kommentje:
Tudom. Van már négy és egy sem véletlen. De így még nem jártam.
2013. febr. 28. 19:56
3/7 anonim válasza:
Lehetsz terhes is, de nem valószínű csak azért,mert nem jött meg. Ilyenkor még sokszor nem rendszeres a mensi. Bár, nekem is szoptatás alatt és óvszeres védekezés mellett fogant az 5. baba, tehát van rá esély... Csinálj tesztet!
4/7 A kérdező kommentje:
No, nálunk ugyanez fog akkor előfordulni :D Ma megcsinálom a tesztet. Azért is nem rohantam vele annyira, mert úgysem vetetem el. Csak most már tényleg kíváncsi vagyok.
2013. márc. 1. 09:09
5/7 anonim válasza:
én míg szoptattam, nem jott meg a menzeszem. Mikor abba hagytam a szoptatást, 2 hétre rá meg is jott,
6/7 anonim válasza:
Akkor majd írd meg, mi lett a teszt eredménye! Szurkolok! 3-as válaszoló
7/7 A kérdező kommentje:
Negatív. Nem is tudom, hogy örülök vagy sem?
2013. márc. 1. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!