Akinek volt amniocentézise, miért kellet mennie? Valakinek lett tőle sajnos probléma?
Figyelt kérdés
2013. febr. 28. 12:54
11/12 A kérdező kommentje:
Ezeket az eseteket megértem, én is elmentem volna mindenki helyébe,hiszen volt reális ok, h miért kell...!Nekem egyelőre "csak" az életkor.Na de folyt. köv....!
2013. febr. 28. 16:18
12/12 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem az ingegrált teszten 1:45-höz lett az esélye, hogy a baba down-kóros. 27 éves vagyok.
Rettenetesen kétségbe estünk, amikor kiderült. 4 hét volt mire megjött az eredmény. Azt a 4 hetet senkinek sem kívánom, de szerencsére minden rendben van!:)
Tudom, hogy így utólag könnyű mondani, de ez mind csak kockázatelemzés! Rengeteg kismamát halálra rémítenek ezekkel a számokkal, és nagyrészt kiderül, hogy a baba teljesen egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!