Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23 hetesem mennyi volt a...

23 hetesem mennyi volt a haskörfogatotok?

Figyelt kérdés

Nekem első baba és a 23. héten 98 cm volt...

Egy kicsit sokallom meg mindenki azt mondja, hogy nagy a pocakom...

Azzal piszkálnak biztos ikrek csak eddig nem vették észre... :D

Nektek mekkora a pocitok? És hányadik terhesség?

2013. febr. 28. 12:36
1 2
 11/16 anonim válasza:
#2-es vagyok! Sajnos nincs képem, és azt sem tudom előtte mennyi volt a körfogatom, mert sosem mértem (lapos voltam). Most is csak a védőnőt izgatja. Szépen nő, a semmi hasam dinnye önmagához képest. :) Fényképet meg majd akkor csinálok róla ha kint lesz! :) De a tiéd szép nagy, gratulálok én is!
2013. febr. 28. 14:34
 12/16 anonim ***** válasza:
nekem 15 hetesen már 92 cm. az elsővel is nagy hasam volt, mégis szültem egy teljesen normális méretű kislányt és utána sikerült jobban lefogynom mint teherbeesés előtt. szerintem tök mindegy kinek mekkora a hasa, engem egyedül anyósom piszkált, hogy nagy, na akkor megkérdeztem tőle, hogy ő talán a hátán hordta ki? (kicsit púpos az öreglány)... láttam én is kismamit kicsi hassal, talán neki kényelmesebb volt, de ez van, nem tudjuk se leszorítani, se lassítani a növekedést. boldog babavárást
2013. febr. 28. 15:16
 13/16 anonim ***** válasza:
168 cm vagyok, 55 kg-ról indultam, most 57 vagyok. A haskörfogatom 88 cm. Terhesség előtt 70 cm körül volt, nem tudom pontosan, mert nem mértem. Pont ma töltöttük be a 23 hetet. :)
2013. febr. 28. 16:21
 14/16 anonim ***** válasza:
8-as vagyok (17 hetes). Nem, nekem nem első, hanem hatodik baba, de a különbség csak kb. a 6.-tól a 14. hétig volt szembetűnő, és azóta pedig nem nagyon nőtt, így mostmár kb. akkora, mint a többi terhességemnél volt ennyi idősen.
2013. febr. 28. 17:30
 15/16 A kérdező kommentje:

6. baba? :) De szerencsés vagy, hogy ennyi babát tudtatok vállalni... :) Nekem ez az első terhességem de annyira szeretem ezt az állapotot, hogy egy focicsapatot is szívesen kihordanék... :)

Imádom a gömbölyű pocimat... :)

2013. márc. 1. 07:42
 16/16 anonim ***** válasza:

Én is nagyon boldog vagyok, hogy ennyi gyerekem lehet, nagyon élvezem! Bár a terhesség fizikai oldalát már nem annyira szeretem, de a lelki oldalát nagyon, meg a babákat is, meg a gyerekeket is! :-)

Amúgy tegnap megnéztem a 11 hetes képemet, kb. ugyanakkora volt akkor is a hasam, mint most, tehát akkor még feltűnően nagy volt, mostmár teljesen normális...

2013. márc. 1. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!