23 hetesem mennyi volt a haskörfogatotok?
Figyelt kérdés
Nekem első baba és a 23. héten 98 cm volt...
Egy kicsit sokallom meg mindenki azt mondja, hogy nagy a pocakom...
Azzal piszkálnak biztos ikrek csak eddig nem vették észre... :D
Nektek mekkora a pocitok? És hányadik terhesség?
2013. febr. 28. 12:36
1/16 A kérdező kommentje:
azt kihagytam, hogy 163 cm magas vagyok és 59 kg-ról indultam... :)
2013. febr. 28. 12:40
2/16 anonim válasza:
Én 168 cm vagyok és 47 kg-ról indultam. Most 55 kg vagyok, 88 cm a haskörfogatom, tehát a tiéd az enyémhez képest tényleg nagy, de ez nem számít, mert mindenkinek más, és önmagához képest kell nézni. 24 hkm
4/16 anonim válasza:
linkelsz pociképet esetleg ? kivi lettem :)))
5/16 anonim válasza:
és a legfontosabbat nem írtad h a pocid mekkora volt kezdéskor ???? mert az a mérvadó :)
6/16 A kérdező kommentje:
Sajna csak régebbi és olyan kép van most kéznél ami telóval készült.
Itt 21 hetes 3 napos vagyok... :)
2013. febr. 28. 13:33
7/16 A kérdező kommentje:
Sajna kezdésnél nem mértem meg a pocim. Már nagyon bánom. :(
Mert akkor látnám, hogy hány cm-t gyarapodtunk, de egyébként lapos hasam volt. 10 hetesen már letagadhatatlanul gömbölyödtem... :) De annyira, hogy volta ki rákérdezett. :)
2013. febr. 28. 13:36
8/16 anonim válasza:
Én csak kíváncsiságból olvastam el, mert még csak 17 hetes vagyok. Szerintem neked nem nagy, nekem most 94-95 cm (82 volt), 167 cm vagyok és 59-ről indultam. És abszolút nem érzem nagynak a hasam.
9/16 A kérdező kommentje:
neked is első baba? :)
Pocakképet nem tudsz linkelni?
2013. febr. 28. 13:47
10/16 anonim válasza:
szerintem viszont nagy pocid van !!! :)
gratula!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!