Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baba-mama leletgyűjtő mappája...

Baba-mama leletgyűjtő mappája rajtam kívül minden kismamának van. Kitől kaptátok?

Figyelt kérdés
2013. febr. 28. 12:18
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

köszi! én se a védőnőtől se a dokitól nem kaptam.

a védőnőtől csak kismama újságot kaptam.

én örülnék neki, mert nem gyűrődnének össze a papírjaim.

hát akkor veszek egyet a boltban. :)

2013. febr. 28. 12:29
 12/25 anonim ***** válasza:
Én terhesgondozáson kaptam , 9 hetes voltam amikor elöszőr megkaptam a beutalóimat egyből a kezembe nyomot egy gravidás , baba mama mappát . Utána pedig amikor védőnőnél voltam elöszőr a kismama könyvemért akkor pedig 2 db újságot a kezembe nyomott. 13+4 hkm :)
2013. febr. 28. 12:33
 13/25 anonim ***** válasza:

Én kaptam, 8hetesen.. Mára már betelt a sok beutalótól és lelettől amiket kaptam azóta.. (UH, vizeletvizsgálat, vérvétl, kiskönyv..) Nem sok hasznát vettem, mindenképpen kell úgyis egy nagyobb :) Egyébként ilyen kismamakönyvet sem kaptál?? azt is szoktak adni, mindent leír, meg benne van egy kitöltendő lap, amivel ingyenes Felicitas csomagot kap a 6.hónaptól mindenki. Avent cumi, meg sokminden van benne. Ha esetleg nem kaptál volna, menj fel a Felicitas honlapjára és igényeld meg magadnak, mindenkinek jár :)

10+3hkm

2013. febr. 28. 12:37
 14/25 anonim ***** válasza:
Talán a védőnőtől kaptam első alkalommal, ha jól emlékszem. De az orvonál is kaptam valamit az asszisztenstől. Viszont én is inkább vettem egy olyan műanyag kis borítékszerű mappát, mint amit az egyik válaszoló belinkelt, mert nekem nem tűnt túl stabilnak az a reklámos papírmappa, mert nem lehetett lezárni. Viszont amit vettem, nagyon bejött, mindent abba gyűjtöttem időrendi sorrendben, így minden együtt volt. Amikor szültem, akkor is csak odaadtam az orvosomnak a mappámat és nem kellett kutakodni papírok után.
2013. febr. 28. 12:40
 15/25 anonim ***** válasza:
Én is olyan patentos iratgyűjtő tasakot vettem a Tescoban, amilyet valaki linkelt, csak más színben. Szerintem nagyon praktikus...és filléres dolog...
2013. febr. 28. 12:46
 16/25 anonim ***** válasza:
Védőnőtől kaptam mostani terhességemnél, de 2009-ben, és 2010-ben nem kaptam.
2013. febr. 28. 12:47
 17/25 anonim ***** válasza:
Kaptam egyet a dokitol. Mindenkinek olyat ad sima papir mappa. Szoktam latni hogy 9hos kismamaknak szana szet van szakadva vagy ossze vissza be van dobalva a taskajaba. Mikor meg nem voltam terhes mar akkor eldontottem, h en nem szeretnek igy csinalni. Vegyel te is. En muanyag o vettem. Nem nagy penz es azutan is jo ha egy helyen vannak a pici dolgai
2013. febr. 28. 12:55
 18/25 anonim ***** válasza:
Én is patentos, műanyag átlátszósat vettem, a5-ös méretűt. Mindenem abban van. Így soha nem kevertem el semmit. Reklámosat én sem hordanék magamnál.
2013. febr. 28. 13:01
 19/25 anonim ***** válasza:
Én kaptam az integrált tesztnél A5-ös nagyságút, a genetikai UH-nál A4-es nagyságút, de végül a papírírószerboltban vettem egy lefűzőt és témakörönként külön-külön genothermekbe tartom a leleteket, egyéb fontos infókat.
2013. febr. 28. 13:42
 20/25 anonim ***** válasza:
Körzeti védőnőktől.
2013. febr. 28. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!