Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz, hogy bezár a Telki Kórház?

Igaz, hogy bezár a Telki Kórház?

Figyelt kérdés
Azt mondta egy ott dolgozó szülészorvos, hogy úgy néz ki, májusban már nem lehet ott szülni. Nem igazán hiszem el, van itt valaki, aki ott fog mostanában szülni? Ki mit tud erről?

2013. febr. 28. 09:40
1 2
 11/15 anonim válasza:

Tulajdonosváltás volt, az új tulaj egy darabig azt mondta, hogy persze, folytatják a kórház üzemeltetését, de most mégsem.

Sajnos igaz a hír. Augusztusban ott szültem volna, most fogalmam sincs, melyik kórházba menjek :(

2013. jún. 27. 21:11
 12/15 anonim ***** válasza:
el se hittem,mikor láttam a neten,h tényleg bezár! :( Dr. Rose egy f@s!!! Róbert,azt meg egy fizetös állami kórház,ahol a WC a foylosó végén van!!!!!!!!! Maternity??
2013. jún. 29. 00:21
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem irigyellek benneteket :((( én Tekiben szültem 2011-ben és maximálisan elégedett voltam. A Róbert nagyon katonás, szerintem a Maternity is (a szemlélet messze van a Telkis- Szent Istvános szemlélettől, a Rose-ról nem tudok semmit, mindenesetre a Telkihez képest is nagyon drága :(

Én egy nőgyógyászati kisműtétre készültem idén, most fogalmam sincs, hol fognak műteni, az Istvánba (ott dolgozik a dokim) nem szeretnék menni.

2013. jún. 30. 15:07
 14/15 anonim válasza:

Dr Rose kilőve, mert 2 hónap alatt nem tudunk összetenni még egy fél millát rá, Maternityn ismerős szült, ő azt mondta, hogy mindennel meg volt elégedve, de nekem a természetes szülés az elképzelésem, nála meg programozott császár volt eleve, a fórumok alapján én nem szeretnék ott szülni...

Róbert Károly maradt, meg az István, de a Telkit pont azért szúrtam ki tizenéve, mert annyira nem sztk környezet, hogy csak na :(

Ritkán vagyok tanácstalan, de most nagyon...

2013. júl. 1. 17:19
 15/15 anonim ***** válasza:

Én is már ott tartok,h inkább egy állami kórházba megyek,mint az irreális árakkal,és nem korrekt szolgáltatással működö magán szülészetekre!

Rose-nagyon drága (!!!), 2 nap múlva kirúgnak,bár a szülésznö jó,de a csecsemősök nem fönyeremények...

Róbert- fizetös magán kórház, WC a folyosó végén...

Maternity-semmi alternativa, túlterhelt szülésznök,csecsemösök..

Lehet,h jobban megéri a egy magán szoba egy államiban (Margit,István,Imre kórházban...)

2013. júl. 12. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!