Igaz, hogy bezár a Telki Kórház?
Tulajdonosváltás volt, az új tulaj egy darabig azt mondta, hogy persze, folytatják a kórház üzemeltetését, de most mégsem.
Sajnos igaz a hír. Augusztusban ott szültem volna, most fogalmam sincs, melyik kórházba menjek :(
Nem irigyellek benneteket :((( én Tekiben szültem 2011-ben és maximálisan elégedett voltam. A Róbert nagyon katonás, szerintem a Maternity is (a szemlélet messze van a Telkis- Szent Istvános szemlélettől, a Rose-ról nem tudok semmit, mindenesetre a Telkihez képest is nagyon drága :(
Én egy nőgyógyászati kisműtétre készültem idén, most fogalmam sincs, hol fognak műteni, az Istvánba (ott dolgozik a dokim) nem szeretnék menni.
Dr Rose kilőve, mert 2 hónap alatt nem tudunk összetenni még egy fél millát rá, Maternityn ismerős szült, ő azt mondta, hogy mindennel meg volt elégedve, de nekem a természetes szülés az elképzelésem, nála meg programozott császár volt eleve, a fórumok alapján én nem szeretnék ott szülni...
Róbert Károly maradt, meg az István, de a Telkit pont azért szúrtam ki tizenéve, mert annyira nem sztk környezet, hogy csak na :(
Ritkán vagyok tanácstalan, de most nagyon...
Én is már ott tartok,h inkább egy állami kórházba megyek,mint az irreális árakkal,és nem korrekt szolgáltatással működö magán szülészetekre!
Rose-nagyon drága (!!!), 2 nap múlva kirúgnak,bár a szülésznö jó,de a csecsemősök nem fönyeremények...
Róbert- fizetös magán kórház, WC a folyosó végén...
Maternity-semmi alternativa, túlterhelt szülésznök,csecsemösök..
Lehet,h jobban megéri a egy magán szoba egy államiban (Margit,István,Imre kórházban...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!