Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz, hogy bezár a Telki Kórház?

Igaz, hogy bezár a Telki Kórház?

Figyelt kérdés
Azt mondta egy ott dolgozó szülészorvos, hogy úgy néz ki, májusban már nem lehet ott szülni. Nem igazán hiszem el, van itt valaki, aki ott fog mostanában szülni? Ki mit tud erről?

2013. febr. 28. 09:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mi márciusban szulunk ott de nem hinnem hogy bezarna! Jól működő Korhaz!
2013. febr. 28. 11:31
 2/15 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem ki az orvosod? Nekem még nincs... de mindenképpen ott akarok szülni, csak most ez a hír furcsán jött ki egy ottani orvostól.
2013. febr. 28. 11:39
 3/15 anonim válasza:
A vállalkozóként ott dolgozók nem nagyon kapnak fizetést hónapok óta pénzhiány miatt, úgyhogy egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy tönkrement a kórház.
2013. márc. 1. 12:28
 4/15 anonim válasza:

Ha egy ilyen típusú kórház tönkremegy, akkor ott valami nagyon nem stimmel, és felmerül, hogy a vezetőség teljesen dilettáns.

Ti láttatok már egy darab online hirdetést is Telkitől?

Vagy facebook oldalt?

Nincs elég beteg, nincs elég pénz = lassú biztos halál.

Lehet, hogy ez a cél.

Kár érte.

2013. márc. 1. 12:31
 5/15 anonim ***** válasza:
Ugy tunik igaz:( sajnos:(
2013. márc. 1. 16:42
 6/15 anonim ***** válasza:

Azért az érdekes, hogy sehol semmi erről csak ez az egy kérdés ezen a megbízható híroldalon.

Amúgy a Telki nem az az ismeretlen kórház, amit a facebookon meg itt-ott kéne reklámozni. Akinek a pénztárcájához van méretezve az megtalálja nyugi.

2013. ápr. 3. 04:14
 7/15 anonim ***** válasza:
Sajnos nagyon úgy néz ki,hogy júni,július már nem igazán lesz ott szülészet! :( Borzasztóan szomorú vagyok! :( Tényleg a vezetöség hibája,h ez igy alakulhatott!...
2013. máj. 28. 22:28
 8/15 anonim ***** válasza:

Erről valami hivatalosat tudnál linkelni? Vagy honnan vesztek ilyet?

Ne haragudjatok, de a "nagyon úgy néz ki" az egyáltalán nem hihető.

2013. máj. 28. 22:35
 9/15 anonim ***** válasza:
CSAK TULAJDONOS VÁLTÁS TÖRTÉNT/TÖRTÉNIK!!!! ENNYI,DE MINDEN MEGY TOVÁBB,VÉLHETŐEN!
2013. jún. 13. 22:50
 10/15 anonim ***** válasza:
Nemrég kaptam hivatalos levelet a bezárásról :(((((
2013. jún. 26. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!