Kismamik akinek megvan az belinkelné nekem azt ahol a baba súlyát ki lehet számolni és egy szüléskalkulátort? Valami gravi. Eltűnt minden a gépről.
Figyelt kérdés
A drága párom újratelepítette és elűntek ezek a dolgok a gépről.Előre is köszi!2009. szept. 11. 05:49
2/9 anonim válasza:
Nincs véletlenül ez meg magyar nyelven? Vagy esetleg be lehet állítani?
3/9 A kérdező kommentje:
Igen erre gondoltam!
Nagyon szépen köszönöm!Esetleg egy szüléskalkulátorod nem lenne még a számomra?
2009. szept. 11. 12:54
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
Sziasztok itt van magyarul:
7/9 anonim válasza:
Szívesen! :))
Ha beírjátok a google-ba, hogy gravidanza online, akkor megjelenik mellette, hogy fordítás és arra rányomtok, akkor rögtön magyarra fordít, igaz nem mindent, de a lényeg érthető. :))
8/9 anonim válasza:
17.24-es vagyok. Köszi a lepontozást! Előtte kért a kérdező szüléskalkulátorokat, azért linkeltem be párat. Előbb el kellene olvasni a kommenteket is, nem gondoljátok? Korábban már belinkeltem az olasz oldalt...
9/9 anonim válasza:
Kedves utolsó válaszoló! Mi is köszönjük neked a lepontozást! Egyébként a pontokért jársz az oldalra, nem azért, hogy segíts másoknak, valamint, hogy segítsenek neked, bizonyos kérdésekben??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!