Tudnátok nekem Vácon ajánlani nőgyógyászt?
Figyelt kérdés
Azt hiszem babás vagyok:) Volt már egy missed ab.-om, azóta költöztünk le Vácra párommal. Nem akarok feljárni Pestre minden vizsgálatra, e miatt kellene egy megbízható nőgyógyász, Akár magán rendelés, akár nem magán doki. csak megbízható legyen, és értsen a dolgához. Köszönöm előre is:)2013. febr. 28. 08:20
1/5 anonim válasza:
Én dr. Fekete Istvánt ajánlom, kedves és megbízható.
2/5 anonim válasza:
Én dr. Géczi Máriánál szültem 4hete, csak pozitívan tudok róla nyilatkozni! Végig hozzá jártam terhesgondozásra (az sztk-ba, mert magán neki csak Veresegyházán van), és felkértem a szülés levezetésére. Ha mégegyszer szülnék, és még mindig itt lakunk majd, tuti hozzá járnék újra!
3/5 anonim válasza:
Én múlt héten találtam végre egy jót! Dr. Kondér Bélának hívják (időpont egyeztetés: 06302981715 - hétköznap 9 és 16 között hívható). Akinél pedig voltam és nagyon nem volt szimpatikus: Dr. Dubecz Dániel (habár neten szinte csak jót olvastam róla, de nagyon látszik rajta, hogy unja az egészet és szar UH készüléke is van - pár perces vizsgálatért is ugyanúgy elkéri a 8000 Ft-ot) és Dr. Ferenczi Gyula szintén letojta a fejem mikor nála voltam. :(
4/5 anonim válasza:
Én Szaniszló Zsolthoz járok, bár még csak 6 hetes vagyok, szóval még nem ismerem annyira, de voltam több orvosnál is és ő volt a legszimpibb. Szerintem keress fel az első vizsgálatok során többet is közülük és úgy válassz. Gratulálok :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gratulációt:) és a tanácsokat is:)
2013. febr. 28. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!