Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan, hogy csak a későbbi...

Van olyan, hogy csak a későbbi uh-n vették észre az iker terhességet?

Figyelt kérdés
Tehát nem az első, vagy 2.on amikor megállapítják, hogy terhes az ember, meg van szívhang hanem később... :)

2013. febr. 27. 21:34
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem legkésőbb a 12. heti genetikai uh-n észre kell venniük, ami ugye az első, ha a terhességmegállíptásos uh-t nulladiknak vesszük. de szerintem többynyire már azon is egyértelmű. nekem minden alkalmommal hangsúlyozottan rákerült a babára, h egy magzat fejlődik bennem
2013. febr. 27. 21:45
 2/8 anonim ***** válasza:
rákerült a papírra*
2013. febr. 27. 21:46
 3/8 A kérdező kommentje:
akkor a 12.hétig várok, kiderül-e? :) A mi családunkba sok volt az iker... Van hajlamom :)
2013. febr. 27. 21:53
 4/8 anonim ***** válasza:
de ezt leszámítva miből gondolod, h ikreid lehetnek? mit mondott a doki, amikor megállapította a terhességet?
2013. febr. 27. 21:56
 5/8 anonim ***** válasza:
én olvastam tavaly a helyi újságban hogy egy csajnál csak a 18heti uh vették észre hogy többen vannak 3an voltak. meglepődtek mikor mondta a doki. azt rá pár hónapra megint volt róluk egy cikk hogy szépen nől a súlyuk mivel kora szülötték lettek.
2013. febr. 27. 22:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Ismerosomnek a 12. hetin derult ki. Igy mar nem is tudtak megmondani az orvosok, h egypetejek v ketto. Allitolag korabban meg latszott volna... Par hete szult huvelyin, gatvedelemmel, pikk-pakk, jol vannak. :-)
2013. febr. 28. 08:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hármasikres barátnőm járt így: volt egy nagyon korai UH-on az 5. héten, még szívhang sem volt, csak petezsák, de abból csak 1 db. Visszahívták 3 hét múlva, akkor már volt szívhang is, mégpedig kettő. A 12. heti UH-on meg közölték velük, hogy ez 3 gyerek :) A csaj úgy ment el a 18. heti UH-ra, hogy ha most azt mondják neki, hogy négyen vannak, kiugrik az ablakon :) De végül maradt a 3 fiúcska, nemrég múltak egy évesek.
2013. febr. 28. 09:15
 8/8 A kérdező kommentje:
nem tudom, csak van egy ilyen érzésem.. Ezt nem tudom elmagyarázni :)
2013. febr. 28. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!