Hányinger miatt nem bírok enni! Ez normális?
Figyelt kérdés
8 hetesen szinte egész nap hányingerem van (eddig csak egyszer hánytam)és emiatt alig bírok enni pedig éhes vagyok de a hányinger miaat nem megy. A hányinger azt tudom, hogy normális de hogy nem birok enni amiatt kicsit aggódom.Ez normális???#étvágyam 8 hetesen.
2013. febr. 27. 19:06
1/9 anonim válasza:
A folyamatos hányinger sem biztos hogy normális. (bocs nem akarok vészmadárkodni, de nálunk nem lett jó vége)
Próbálj minél többet inni, és pár falatokat enni.
2/9 anonim válasza:
Igen normalis, en is igy voltam, alig ettem , 2, 3, honapokban, probald az aktiviat! Nkm az bejott!En pld hanyni nem hanytam, de etvagyam volt de a kaja dordult ki a szambol, de aztan megjott ... Elevit az meghozta! Aztan utolso honapokban nem birtam leallni az evessel, de nem hiztam , csak a pocim nott!! 6 hetes anyuka
3/9 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodhatok.Napi két háromszor tudok enni. Gyümölcsöt igaz akkor is tudok enni ha hányingerem van és egyfolytában szomjas vagyok. Köszi a válaszotokat!
2013. febr. 27. 19:20
4/9 anonim válasza:
Kérdezd meg az orvosodat, mert lehet esetleg valami nemnormális oka is.
5/9 anonim válasza:
Ugyanigy voltam. A folyadékra figyelj. 8 kilót dobtam le az egésznapos hányinger hányás miatt...de nem volt baj...Vitamint szedj és a kiszáradásra tényleg nagyon figyelj.
7/9 A kérdező kommentje:
Elevitet szedek.És sok gyümölcsöt és folyadékot eszek-iszok :) Igaz a gyümölcsöt azt mindig tudok enni hála az égnek. Köszönöm mindenkinek a válaszokat :)
2013. febr. 27. 19:35
8/9 anonim válasza:
Nekem is szinte egész nap hányingerem volt a 7-diktől a 13. hétig, de összesen csak 1x hánytam. Próbáld megtalálni azt, ami mégis lemegy - nekem anno a sima sós chips vált be - és egyszerre csak keveset, de többször enni.
9/9 anonim válasza:
Próbálj meg sokszor kicsi adagokat enni, akár csak pár falatot. Inni pedig minél hidegebbet; jegestea, kikavart kóla, tej, apró kortyokban, minél többször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!