5+5 hetes vagyok! Utrogestant írt fel ezt nem terhesség elöt kel?
2013. febr. 27. 16:52
1/10 anonim válasza:
Én is azt szedtem a 12.hétig mert véreztem picit de elmúlt tőle.Most 38 hetes vagyok:)
2013. febr. 27. 16:56
2/10 anonim válasza:
nemcsak, hormonpótlás. nekem is írtak fel, én is 5+5 vagyok, egy barna pöttyöm volt, megelőzés:)
2013. febr. 27. 17:01
3/10 anonim válasza:
én is kaptam, mert volt egy vetélésem. most vagyok "leszokóban". általában 12 hetes korig kell szedni.
12+3 hetes vagyok
2013. febr. 27. 17:42
4/10 anonim válasza:
En ma 5+3 vagyok. Vasarnap ota szedem, mert szombat estere pici verzesem lett. Hetfo delre elmulott. Kedden uh-n minden rendben. Ma szerdan megint pici verzes. :-( Nektek milyen dozist irtak elo? En 3x1 szedem. Es huvelyben vagy lenyelve javasolta nektek az orvos? Es milyen tunetre kaptatok? Teljesen megszunt tole, v visszatert mint nalam? Bocs, h belekerdeztem, csak nagyon aggodom es talan sorstarsak vagytok.
2013. febr. 27. 19:54
5/10 anonim válasza:
3. vagyok.
nekem nem volt vérzésem, én a korábbi vetélésem miatt kaptam.
napi adagom: 2×2 hüvelybe.
ma lesz az utolsó golyó, mert én elértem a 12 hetes kort, s fokozatosan elkezdtem csökkenteni a napi adagot.
2013. febr. 28. 07:01
6/10 anonim válasza:
O, szuper, h mar 12. hetben vagy! Igy 5 hetesen ket verzessel olyan tavolinak tunik. Amikor kivaltottam en is huvelyben kezdtem (nem is ismertem ezt a gyogyszert es az volt rairva...), aztan mondta az orvos, h inkabb nyeljem le.
2013. febr. 28. 08:49
7/10 anonim válasza:
Kerdezo, Te miert kaptad? Es hogy vagy? Voltal mar valamilyen vizsgalaton?
2013. febr. 28. 08:50
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Kedden rozsaszín folyásom volt! Szerda reggel nőgyogyász és az mondta minden rendbe csak volt már 1 vetélésem ezért kaptam! Este bevettem egyet és még ma nem volt semmi még fehérse! Mondjuk kedd déltöl fekszek csak amit muszály azt csinálom meg! Remélem minden rendben lesz!
2013. febr. 28. 09:31
9/10 A kérdező kommentje:
Ti hogy vagytok? Nekem már a tegnap esti gyógyszer elött lett hcnyingerem ez még most is van!
2013. febr. 28. 09:33
10/10 anonim válasza:
azért ajánlják hüvelybe, mert ott jobban felszívódik, jobban ki tudja fejteni a hatását. mondjuk elég kellemetlen, mikor éjszaka és napközben is folyik kifelé. én az elején mindig rohantam a wc-re, mert azt hittem, megjött a menzi, mert tök olyan érzés volt, ahogy folyt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!