Kelemen Szabina kérdése:
14 hetes vagyok, és megjelent a linea nigrám, megnéznétek? 2 képet feltettem, halvány de szerintem jól látható, igaz?
2013. febr. 27. 16:38
11/16 anonim válasza:
7-es vagyok:
csak azért mondtam a pc kivételét, mert nekem is volt, igaz már a terhesség előtt kivettem jóval, de teljesen elmászott a heg a köldökömtől. elvékonyodott a bőr,szóval jó csúnya lett :( ha ezt tudom nem lövetem ki
12/16 A kérdező kommentje:
AZTAAA. hát nagyon sajnálom, mert sokat szenvedtem vele, és nem akartam tőle megválni :(
de ha muszáj akkor.
2013. febr. 27. 17:34
13/16 anonim válasza:
Nekem sem volt vonalam,,,,most 18 hetes vagyok még mindig nincs....viszont tényleg hamar előjött :)
14/16 anonim válasza:
Én azt hallottam, nem tudom igaz-e... hogy akinek barna haja, barna szeme, sötét böre van,annak kijön a linea nigra, és aki ilyen világosabb bőr, szem éshaj annak inkább nem...
de mondjuk én barna szemű és hajú vagyok demég nem jött ki, 19hetes vagyok. ha eddig semmi akkor még ezután lehet?
15/16 A kérdező kommentje:
Barna a hajam, de kékeszöld szinü a szemem, és világos bőrű vagyok. Már alig várom hogy megmozduljon, nekem most kezd nőni a hasam de a gyomrom is bár az a puffadástól.
2013. febr. 28. 17:17
16/16 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy bármitől függ az előjövetele. Nekem pl az első terhességemnél volt, most meg nincs. Pedig az adottságaim maradtak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!