Abból lehet nagy baj, hogy nem szedek kismamavitamint? Elevitet szedtem, de az ára miatt abbahagytam. A vérképem eddig jó volt.
Figyelt kérdés
2013. febr. 27. 07:42
21/22 anonim válasza:
Ha a vérképed eddig jó akkor mit akarsz még, vársz amíg megjelenik Jézuska és igazolja hogy nem kell szedni kismama vitamint mert az Úr-Isten úgy teremtette meg a világot hogy mindenféle zöldséget és gyümölcsöt az orrunk alá adott hogy ami azokban van az úgy jó az embernek ahogy van és ne kelljen plusszban mindenféle gyógyszerészeti kotyvalékot is szedni hozzá!
22/22 anonim válasza:
fontos lenne tudni, h hány hetes vagy. a vége felé már nem olyan lényeges, de azért abba is gondolj bele, h lehet h a vérképed azért jó, mert eddig szedtél terhesvitamint. én elég sokmindenet szedek, épp azért mert nem jó a vérképem. sajnos épp a 12-13. hétig nem igazán tudtam szedni semmit a hányások és a roszzullétek miatt. A MagneB6 a legkevésbé gazdaságos és csak kis dózisban tartalmaz magnéziumot. Magnesi citricii-t vagy Béres magnézium+B6-ot vegyél. Utóbbi 1700 Ft, de nekem 2 hónapra elég és még így is 2x annyi magnéziumot viszek be vele, mint a napi 3 Magne B6-tal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!