Van köztetek olyan aki füvezett terhesség/szoptatás alatt? Kíváncsiságból kérdezem, negatív hozzászólók kerüljenek!
Terhesség alatt is ártalmas, de mi lesz, ha megszületik a baba???
Azonnal elvonási tünetei lesznek, iszonyúan fog szenvedni!!!
Akkor majd a füvezők is jönnek, hogy "de csak napi egy szál, meg csak napi két slukk, meg különben is a doki azt mondta, h inkább szívjam, mert az idegeskedés jobban árt"?
Meglátjátok, megérjük még...
"Kedves" kérdező ha már a bunkónak neveztél TE mi vagy??? Ilyen idióta kérdést hogy lehet feltenni?! Szerinted ki fogja beismerni hogy füvezik,főleg terhesen?!
Akkor miért nem úgy kérdezed hogy káros e terhesség/szoptatás alatt!
Ha a barátnőd szívta egészségére,de miért nem tőle kérdezed meg??? Sokan dohányoznak mégis abbahagyják ha babát várnak(ideális esetben),bár nem tudom hogy a füvet mennyire könnyű abbahagyni.
Amúgy hány éves vagy??? Mert egy értelmes felnőtt ember tisztába van vele hogy a fű káros terhesség/szoptatás alatt(de még akkor is ha nem vagy terhes),ahogy a cigi a pia és a drogok is!!! Innentől semmi értelme a kérdésednek!
Szerintem meg nem kéne nekiesni a kérdezőnek, miért baj ha kíváncsi valamire?
Én nemhogy soha nem füveztem de nem is dohányoztam, azt is tudom hogy a füvezés káros a babára nézve, de érdekelne egy ilyen anyuka válasza, hogy pl. tisztában volt-e a magzatra tett hatásával, könnyen le tudott-e mondani a füvezésről a terhesség alatt vagy erősebb volt benne a fű utáni vágy, fellépett-e valamilyen komplikáció a babánál és az mi volt, az visszavezethető-e a drogozásra és ezt hogyan tudja feldolgozni.
Nem az a probléma hogy kíváncsi valamire!!! De ha logikusan belegondoltok tényleg ki fogja leírni hogy terhessége alatt drogozott???
Az egy dolog hogy valaki csinálja,de ha terhesen is az megint más mert akkor már nem csak saját magát mérgezi!
Senki nem esik neki annak aki dohányzik,de ha leírja hogy terhesen is csinálta az emberek 90%-a elítéli(jogosan)!
Meg mi az hogy negatív hozzászólók kerüljenek??? Erre hogy lehet pozitívat írni?
De kíváncsian várom hogy fog e valaki írni aki füvezett terhesen/szoptatás alatt,esküszöm nem írok neki semmi NEGATÍVAT.
"De ha logikusan belegondoltok tényleg ki fogja leírni hogy terhessége alatt drogozott??? "
Így, hogy már vérre szomjazva itt állnak a hozzászólók arra várva hogy az első betévedőt keresztre feszítsék, már tuti nem lesz egy sem.
Azért írhatta hogy negatív hozzászólók ne írjanak, mert nem ő drogozik, írta is hogy kíváncsiság az egész, tehát fölösleges azt a kört lefutni, hogy fúj de felelőtlen vagy, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!