Okozott problémát a mellimplantátum akár terhesség alatt vagy szoptatásnál?
Figyelt kérdés
2013. jan. 6. 18:41
1/3 anonim válasza:
Erre en is kivancsi vagyok. Hamarosan szulok, elozo terhessegem utan 430cc implantok kerultek be felig izom felig mirigy ala.. Neked kerdezo?
2/3 anonim válasza:
Nekem csak 260-as van, de teljesen ugyanúgy tudtam vele szoptatni, mint a természetessel, semmi gond nem volt vele. Nekem izom alatti, azaz a mirigyállományt egyáltalán nem érintette a műtét. Mondjuk amikor belövellt a tej az elején, az elég durva és fájdalmas volt.
Szoptatás után ugyanolyanra ment vissza, mint a terhesség előtt, az implantátum nem mozdult el és a mellem sem ereszkedett meg, így nem volt szükség utána korrekciós műtétre (az orvosom mondta, hogy van akinek kell utána, mert nagyon átalakulhat a mell a szoptatásról/terhességtől).
3/3 A kérdező kommentje:
Nekem 350cc van. Alapból szinte nem is volt mellem,így most ezzel a 350-es implantátummal is helyes kisebb melleim vannak. 30hetes kismami vagyok. Mikor teherbe estem,rá pár hétre kezdtek nőni és akkor picit feszült a hegnél,de nem volt vészes. Helyén vannak,minden oké. :) Remélem! Most a napokba éreztem pici szúrást a mellbimbóm körvonalában. Viszont ha melltartó van rajtam,akkor nem érzem. Ti nem éreztetek ilyet? Annak viszont nagyon örülök amit a 2. válaszoló írt,hogy szépek maradtak a mellei,nem kellet koregálni. Remélem én is ilyen szerencsés leszek. :)
2013. jan. 7. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!