Én egy 22 éves lány vagyok, és terhes vagyok egy 15 éves fiútól! Nem vagyok rá büszke de megtörtént, szeretjük egymást! A szüleim örülnek a babának, a fiú szülei kevésbé de az én döntésem és megtartom a babát! El fognak ítélni az emberek ez miatt?
A kérdés végül is nem az volt, hogy nekünk mi a véleményünk erről a kapcsolatról, hanem az, hogy az "emberek" elítélik-e majd, hogy még gyereket is szülsz egy 15 évesnek? Nem tudom hol laksz, és milyen körülmények között éltek? Igen, el fognak ítélni. Az emberek általában nehezen tolerálják, a felelőtlenséget, és azt, ha valaki felelőtlenül mások életével szórakozik. Márpedig a te esetedben ez többszörösen is igaz, talán nem kell magyarázni, hogy miért.
Őszintén szólva azt egy percig sem hiszem el, hogy most már orvosi indokod is lenne a gyerek megtartására. Szerintem kitaláltál magadnak egy újabb ürügyet, hogy valamit szépíts ezen a beteg helyzeten, amibe 2 családot már belerángattál, és még egy kisgyereket is bele fogsz rángatni. Ha neked valóban van valami nőgyógyászati problémád, ami miatt "muszáj" az első terhességedet megtartanod, mert több nem lehet, akkor még inkább vigyáznod kellett volna, hogy ne ilyen körülmények között "szerezz" egy gyereket magadnak, ha csak nem direkt ez volt a szándékod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!