Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Én egy 22 éves lány vagyok,...

Nicky-ke91 kérdése:

Én egy 22 éves lány vagyok, és terhes vagyok egy 15 éves fiútól! Nem vagyok rá büszke de megtörtént, szeretjük egymást! A szüleim örülnek a babának, a fiú szülei kevésbé de az én döntésem és megtartom a babát! El fognak ítélni az emberek ez miatt?

Figyelt kérdés

2013. febr. 26. 22:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
14 a korhatár, nem 16. Ha annyi lenne a férfiak felét már lecsukták volna.
2013. febr. 27. 07:27
 12/19 anonim ***** válasza:
sajna ha megtudják ,akkor kapsz néhány furcsa nézést.
2013. febr. 27. 07:51
 13/19 A kérdező kommentje:
A 8. válaszra: Nem kérek gyerektartást meg semmit tőlük nem követelek pénzt tőlük amikor azt írtam hogy egyedül nevelem fel azt anyagilag is értettem!
2013. febr. 27. 08:15
 14/19 anonim ***** válasza:
17%
A faszé nem lehet elvetetni???????Oda a FIÚ ÉLETE MIATTAD Te már nem nagyon számítasz tininek de ŐŐŐŐŐŐŐŐ Úr isten GONDOLKODJ MÁÁÁÁÁÁÁÁÁRRRRRR KÉRLEK :-((((((((((
2013. febr. 27. 08:29
 15/19 anonim ***** válasza:
79%
Aztán mér van oda az élete? Sajnos nagyon jól megtudják oldani a pasik, hogy a gyerek ne is ismerje őket.
2013. febr. 27. 08:42
 16/19 anonim ***** válasza:
87%

A kérdés végül is nem az volt, hogy nekünk mi a véleményünk erről a kapcsolatról, hanem az, hogy az "emberek" elítélik-e majd, hogy még gyereket is szülsz egy 15 évesnek? Nem tudom hol laksz, és milyen körülmények között éltek? Igen, el fognak ítélni. Az emberek általában nehezen tolerálják, a felelőtlenséget, és azt, ha valaki felelőtlenül mások életével szórakozik. Márpedig a te esetedben ez többszörösen is igaz, talán nem kell magyarázni, hogy miért.

Őszintén szólva azt egy percig sem hiszem el, hogy most már orvosi indokod is lenne a gyerek megtartására. Szerintem kitaláltál magadnak egy újabb ürügyet, hogy valamit szépíts ezen a beteg helyzeten, amibe 2 családot már belerángattál, és még egy kisgyereket is bele fogsz rángatni. Ha neked valóban van valami nőgyógyászati problémád, ami miatt "muszáj" az első terhességedet megtartanod, mert több nem lehet, akkor még inkább vigyáznod kellett volna, hogy ne ilyen körülmények között "szerezz" egy gyereket magadnak, ha csak nem direkt ez volt a szándékod.

2013. febr. 27. 10:05
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy el fognak ítélni az emberek! És ezen meg se lepődj majd! Senki nem fog hozzá gratulálni!
2013. febr. 27. 12:02
 18/19 anonim ***** válasza:
91%
Úr Isten!!!!!!!!!!!Felfogjátok mit beszéltek...Vetesd el!Vetesd el!1ember(ke)életéről van szó.Lehet hogy nem volt okos ötlet egy 15 évestől teherbe esni...de ezért legyen gyilkos mert sok hülye elitéli????Szánalmasak vagytok.Ha meg ráadásul kismamaként gyilkosságra buzdítjátok hát szégyelljétek magatokat.Mennyi olyan pár van a világon ahol a fiú 22 és a lány 15.Az nem gáz ugye!/Még mielőtt elkezdenétek találgatni nem voltam hasonló helyzetben.26 éves kismama vagyok.Csak egyszerűen nem bírom elviselni hogy valakit gyilkosságra buzdítsatok mert nem a megfelelő embertől esett teherbe.
2013. febr. 27. 15:23
 19/19 anonim ***** válasza:
86%
Kedves utolsó, ne izgasd fel magadat, mert árt az állapotodnak:) Fordítva is ugyanolyan rossz lenne a helyzet, mint így. Ne haragudj, ha a többség úgy gondolja, hogy aki ilyen körülmények között esik teherbe, annak nem okvetlenül kellene megtartania a gyereket. Vagy te komolyan úgy gondolod, hogy az a nő, aki egy 15 évessel áll le papás-mamást játszani, az szellemileg, lelkileg tényleg alkalmas gyereknevelésre?? Tök mindegy, hogy egy gyerek hogyan, kitől, miért, milyen életre pottyan a világra?
2013. febr. 27. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!