Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik, hogy valaki május...

Létezik, hogy valaki május 2-re van kiírva és 30 hetes a mai napon?

Figyelt kérdés
Van itt egy kismama, most olvastam ezt a kérdésében. Viszont én május 1-re vagyok kiírva, és holnap már 31 hetes leszek. Akkor kinek számolták el?
2013. febr. 26. 13:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

7-es vagyok:

május 3.át ír nekem a kalkulátor,és 30 hét 6 napot.

Én egyébként nem hiszek ezeknek a netes kalkulátoroknak.Nekem a védőnő számolta ki,és eddig egyetlen egy orvos sem cáfolta meg a szülés várható idejének a napját!!

[link]

Itt van ez a táblázat,ezt a védőnőtől kaptam. 2012 július 25.én volt az utolsó menzeszem első napja.Nézd meg,hogy aszerint ebben a táblázatban is május 2 a szülés napja.

2013. febr. 26. 14:35
 12/15 anonim ***** válasza:
*ja és nekem 30 naposak voltak a ciklusaim.
2013. febr. 26. 14:37
 13/15 A kérdező kommentje:

Jéé egyszerre menstruáltunk :D

Na de nem azt nem értem, hogy miért vagy május2-re kiírva, mert az korrekt. Az utolsó mensihez ezt dobja ki. Csak azt nem értem, hogy miért vagy te 30 hetes, amikor én már 31 vagyok, és ugyanakkor volt meg utoljára és majdnem ugyanakkorra vagyunk kiírva?

2013. febr. 26. 14:48
 14/15 A kérdező kommentje:
Ha 9 hetet adsz hozzá a mai naphoz (lapozz a naptárban mondjuk), akkor jön ki majdnem a kiírt időpont. Ha 10-et adsz hozzá az már május 7 lesz, érted?
2013. febr. 26. 14:50
 15/15 anonim ***** válasza:

Hát én ezzel annyira nem foglalkozom hidd el,én már inkább azt várom,hogy mikor szülök meg :) Nekem egyébként is van egy olyan érzésem,hogy én május 2-ig sem fogom kihúzni..nem tudom,hogy miért,de kb egy hete azt érzem,hogy a kisfiam már április végén ki fog bújni..azt is megéreztem,hogy kisfiú lesz :) Na de majd meglátjuk..de az is lehet,hogy túl is fogom vinni,és a 2.a helyett 7.én fogok szülni :)

Én a helyedben nem ezen agyalnék,hanem azon,hogy még a hátralévő időben minden rendben legyen és komplikáció mentes legyen a szülés és egészséges legyen a babucid :)

Egyébként neked kislány lesz vagy kisfiú?És hol fogsz szülni?Első baba?

2013. febr. 26. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!