Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyári babák nyáron egy szál...

Nyári babák nyáron egy szál bodyban vannak, vagy hosszú ruhában?

Figyelt kérdés

Július végére vagyok kiírva. Újszülött baba kánikulában már rögtön lehet egy rövid ujjú bodyban, pl 4-5 naposan? Vagy rugit, vagy hosszú alsó-felsőt is adni kell rá zoknival, a meleg ellenére? Elkezdtem gondolkodni, hogy mennyi és milyen ruhákat kell majd vennem neki nyárra, de nem tudom mennyire kell felöltöztetni nyáron egy újszülöttet.

Köszönöm a válaszokat, tapasztalatokat.

2013. febr. 26. 11:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

az én babámnak annyira melege volt a 40 fokos panelba hogy egy pelus volt rajta és egy kis pelussal volt betakarva a háta....

(juni végén született)

lehetnek amúgy kis body-ban....

2013. febr. 26. 12:05
 2/12 anonim ***** válasza:

mondjuk annyival kiegészíteném hogy egy kis pelust mindig tettem rá,

tehát body és pelus...

ha kiviszed nagyon figyelj hogy nap egyáltalán ne érje a kis bőrét !!!

2013. febr. 26. 12:07
 3/12 anonim ***** válasza:
Majd úgyis meglátod, hogy fázik-e. Ha hideg a tarkója, vagy a lába, akkor fázik. A keze nem számít. De szerintem nagyon meleg lesz nyáron, elég lesz a body.
2013. febr. 26. 12:12
 4/12 anonim ***** válasza:
Attól függ, hány fok van. Ha nagy a hőség, elég egy body (még úgy is izzadnak), ha hűvösebb, akkor akár egy kiskardigán is elkél... Érdemes többféle, nem túl vastag ruhaneművel készülni.
2013. febr. 26. 12:15
 5/12 anonim ***** válasza:
24%

Minden féle kell, rugi, body, kardigán!

Nyáron van 40 fok, de 25 is, amikor elkél a hosszú nadrág, kardigán!

Na meg a piciket este szokás nyáron kánikulában kivinni, amikor megint csak kell a hosszú ujjú body, nadrág, kardigán

2013. febr. 26. 12:24
 6/12 anonim ***** válasza:
szia, én is júli végén szülök. bélelt nacit nyilván nem veszek neki 0-3 hónapos korcsoportban és több ujjatlan bodyt szerzek be, mint ujjasat, de én gondoltam ősziesebb ruhákra is (kantáros farmer), mert a legforrób nyarakban is van egy-két lehűléses nap időközönként, meg késő délutánra már kelleni fog neki, mert ők még érzékenyebbek a hőmérséklet változásra. pelusból többet veszek, mert valószínűleg azzal takarom majd. így gondolom most, de végül úgyis a baba igényei, meg az időjárás dönti el, h mi hogyan lesz :)
2013. febr. 26. 12:41
 7/12 anonim ***** válasza:

Hát a kórházból csak rugdalózóban és sapkában hozhattam el a gyermekem július végén a 40 fokban.

Szerintem az első napokban még kell a hosszú, főleg bent a lakásban, ahol hűvösebb van. Később már lehet egy szál bodyban.

2013. febr. 26. 13:27
 8/12 anonim ***** válasza:

Változó. Első babám aug elején született, én nem készültem nyári holmival, anyukámra hallgattam, hogy egy babát mindig öltöztessek fel. Na jól befürödtem, olyan kánikula volt, hogy elfutottam rövid ujjú bodyért. Már tapasztaltabban azt mondom, kell minden, mert kiszámíthatatlan. Harmadik babát aug elejére várom, most készülök a sima rugi, h.ujjú bodyk mellé ujjatlan, rövid ujjú bodyval illetve napozóval is. A lábacskára egy vékony zokni azért mehet, de sokszor elég egy body. Én most láttam olyan rugit, ami rövid ujjú, ez jópofa és beszereztem kettőt, mert praktikus akár hosszú ujjú bodyval is. Attól is függ, mekkora baba, a kisfiam pl koraszülött volt és sokkal fázósabb baba volt, ő szerette/ szereti a meleget. Szerintem mindenből kell, de semmiből sem sok, nagyon hamar kinövik még ekkor. Ha rám hallgatsz, próbálj bodyból rékli fazonút keresni (elég nehéz) mert sokkal könnyebb egy újszülöttre ráadni. Jó babavárást!

16 hetes km

2013. febr. 26. 13:33
 9/12 anonim ***** válasza:
8. hogyan néz ki a rékli fazonú body? linkelnél nekem olyat?
2013. febr. 26. 13:35
 10/12 anonim ***** válasza:
Amikor megszületett a lányom a legnagyobb kánikulában, először még body^rugi volt rajta. De mondták a csecsemősök, hogy az első pelenkázásnál már le is vetkőztethetem bodyra. Eléggé változékony volt az időjárás azon a nyáron. Volt, hogy csak pelus volt rajta, meg olyan is volt, hogy pulcsiba és kis nadrágba vittem le sétálni.
2013. febr. 26. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!