Nyári babák nyáron egy szál bodyban vannak, vagy hosszú ruhában?
Július végére vagyok kiírva. Újszülött baba kánikulában már rögtön lehet egy rövid ujjú bodyban, pl 4-5 naposan? Vagy rugit, vagy hosszú alsó-felsőt is adni kell rá zoknival, a meleg ellenére? Elkezdtem gondolkodni, hogy mennyi és milyen ruhákat kell majd vennem neki nyárra, de nem tudom mennyire kell felöltöztetni nyáron egy újszülöttet.
Köszönöm a válaszokat, tapasztalatokat.
az én babámnak annyira melege volt a 40 fokos panelba hogy egy pelus volt rajta és egy kis pelussal volt betakarva a háta....
(juni végén született)
lehetnek amúgy kis body-ban....
mondjuk annyival kiegészíteném hogy egy kis pelust mindig tettem rá,
tehát body és pelus...
ha kiviszed nagyon figyelj hogy nap egyáltalán ne érje a kis bőrét !!!
Minden féle kell, rugi, body, kardigán!
Nyáron van 40 fok, de 25 is, amikor elkél a hosszú nadrág, kardigán!
Na meg a piciket este szokás nyáron kánikulában kivinni, amikor megint csak kell a hosszú ujjú body, nadrág, kardigán
Hát a kórházból csak rugdalózóban és sapkában hozhattam el a gyermekem július végén a 40 fokban.
Szerintem az első napokban még kell a hosszú, főleg bent a lakásban, ahol hűvösebb van. Később már lehet egy szál bodyban.
Változó. Első babám aug elején született, én nem készültem nyári holmival, anyukámra hallgattam, hogy egy babát mindig öltöztessek fel. Na jól befürödtem, olyan kánikula volt, hogy elfutottam rövid ujjú bodyért. Már tapasztaltabban azt mondom, kell minden, mert kiszámíthatatlan. Harmadik babát aug elejére várom, most készülök a sima rugi, h.ujjú bodyk mellé ujjatlan, rövid ujjú bodyval illetve napozóval is. A lábacskára egy vékony zokni azért mehet, de sokszor elég egy body. Én most láttam olyan rugit, ami rövid ujjú, ez jópofa és beszereztem kettőt, mert praktikus akár hosszú ujjú bodyval is. Attól is függ, mekkora baba, a kisfiam pl koraszülött volt és sokkal fázósabb baba volt, ő szerette/ szereti a meleget. Szerintem mindenből kell, de semmiből sem sok, nagyon hamar kinövik még ekkor. Ha rám hallgatsz, próbálj bodyból rékli fazonút keresni (elég nehéz) mert sokkal könnyebb egy újszülöttre ráadni. Jó babavárást!
16 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!