Mit jelent a labor vizsgálati lapon a Kristályok?
Figyelt kérdés
A vizsgálat szerint pozitív van írva és egy felkiálltó jel, A védőnő nem tudott érdemleges választ adni rá, Kérlek segítsetek,5.5 lett a vércukor színtem ez normális adat? 25 hetes kismama2009. szept. 10. 15:34
1/3 anonim válasza:
A "kristályok" az a húgysav kristályokat jelenti. Terhesen nagyon gyakran pang a vizelet egy kicsit és ilyenkor hajlamos rá, hogy kiváljanak belőle ilyen üldekékek, kristályok.
Semmi kórosat nem jelent általában. Ha más egyéb vesefunkciód rendben és az orvos nem látott kórosat a leleteden akkor nincs miért aggódnod.
A cukrod is jó, még akkor is ha ez éhgyomri, mert általában 5.6 ig vagy 6 ig jó.
egy védőnő
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ.
2009. szept. 10. 16:45
3/3 anonim válasza:
Nekem is volt vesehomokom, terhesen is, meg előtte is már. Engem jól meg is ijesztett, mert görcsölt tőle a hasam, azt hittem a babával van gond. De szerencsére "csak" ez volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!