Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetes terhesen rózsaszín...

32 hetes terhesen rózsaszín folyás mitől lehet?

Figyelt kérdés
Nem volt túl sok, de volt és nagyon megilyedtem. Kérelek írjátok meg mitől lehet?!
2013. febr. 25. 15:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem 41. héten volt ilyen. Az tágulásos vérzés volt és nyákdugó. Hogy neked mi lehet, azt nem tudom. A helyedben felkeresném az orvost. Remélem minden rendben lesz.
2013. febr. 25. 15:13
 2/6 anonim ***** válasza:

én a nyákdugóra tippelnék, lehet, hogy csak egy része távozott.. nehéz így megmondani.

bajt azzal nem csinálsz, ha a védőnőd, vagy a dokid felhívod/felkeresed.

2013. febr. 25. 15:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz rögtön!
2013. febr. 25. 15:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a méhszáj tágulása okozza. Én is megmutatnám magam dokinak!
2013. febr. 25. 15:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez nem játék, irány a kórház!
2013. febr. 25. 16:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Voltm azóta orvosnál, mindent rendben talált. Írt fel vitaminokat, és azt mondta pihenjek sokat. Elküldött 32 hetes UH-ra, ott is minden rendben volt. Pénteken kell visszamennem a leletekkel. Remélem minden rendben lesz :)
2013. febr. 27. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!