Rózsaszín folyás. Baj van?
Hat erolkodni soha nem jo...terhesen meg plane...
menj nogyogyaszhoz mielobb,ne halgass itt senkire...
nehogy rosszat tanacsoljunk,es baj legyen....jobb,ha mielott bemensz a dokihoz...
Remelem nem lesz semmi baj!
Jobb ha homeopatisas gyogyszert szedsz a szorulasra,ami terheseknek ajanlott...
Majd irj.
Én a helyedben a védőnőt ki is hagynám és egyből az orvossal kezdeném. Nem féltétlenül jelent "végzetes" problémát, de a rózsaszínes folyás tudomásom szerint a vértől rózsaszín. Nekem is volt szorulásom,igaz csak egyetlen egy alkalommal, és igen csak erőlködtem, aminek az lett az eredménye, hogy egy vékony bevérzés jelentkezett a méhnyálkahártyámon. Ez még önmagában nem okozott problémát, de kezelést, és odafigyelést igényel. Nekem az a gyanúm, hogy veled is ez történhetett. Nekem az orvos Utrogestan hüvelykúpot írt fel, és szigorúan rám parancsolt, hogy ne erőlködjek, és ne emeljek nehezet, nehogy tovább szakadjon ez a bevérzés, mert az bizony komoly következményekkel járhat. Azért gondolom, hogy ez történhetett veled is, mert ha vetélésről lenne szó ez a színes folyás nem állt volna el. Nekem azóta ez a bevérzés hál Istennek felszívódott és új sem keletkezett, tehát csak kezelni kell és odafigyelni, de ehhez kell az orvos, és minél hamarabb. Nem akarlak ijesztgetni, csak a saját tapasztalatomat mondtam el, és minden jót kívánok neked!
12 hkm
Elso vagyok
Örülök akkor,hogy nincs semmi baj!!!
Felénk is ilyen bunkók az orvosok...nekem is ugyanezzel a stílussal mondta,hogy ez ügyelet,ide csak terhes nök jönnek akiknek komplikációk lépnek fel,húzzak haza,majd menjek holnap rendelési idöbe...
Lehet,hogy nekik ez "semmi",de nekünk IGEN,és jól tetted,hogy bementél,menjen a francba az ilyen kö..ög...
nah akkor mégegyszer örülök,hogy jól vagytok,vigyázz magatokra!
Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!