29 hetes kismamák nektek mennyire aktív a baba? Nekem tegnap nem volt annyira mint szokott.
Figyelt kérdés
2013. febr. 25. 09:44
1/4 anonim válasza:
Szia!
Tegnap nagyon eleven volt a leányzó, ma nem annyira. Biztos tudja, hogy ma megyünk védőnénihez meg nőgyógyászhoz :-)
29+5hkm
2/4 anonim válasza:
Szia! Ez a tegnapi kérdésem, nekem sem mocorgott valami sokat:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
3/4 anonim válasza:
Ja az lemaradt, hogy ma nagyon sokat mocorog. Nem tudom mi lehetett tegnap vele, már meg ijedtem, de aztán délután beindult:)
4/4 anonim válasza:
Szia!
Én már 4 hónapja megszültem, de mikor még terhes voltam, előfordult h 2-3 napig megsem mozdult, nagyon megijedtem de aztán mire elszántam magam, hogy elmegyek orvoshoz mindig megmozdlt és utána volt hogy egésznap nem hagyott nyugodni.
Egyébként meg minden idősebb néni akivel beszéltem azt mondta hogy ez teljesen normális , mert a baba is elfárad:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!