Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetek terhes negativ teszt...

Myaaaaaa kérdése:

Lehetek terhes negativ teszt mellet?

Figyelt kérdés
90/49 a vérnyomásom és nagyon rosszul érzem magam vannak tüneteim is amik a terhességre vallanak ...

2013. febr. 24. 16:22
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
8hetes. nagyon félek alig eszem vmit egyből kihányom most is fexem az ágyba és csak hányingerem van .....éhes vagyok de nem merek semmit bakapni ez az 1. hogy terhes vagyok de már most elveszi a kedvemet ennyi kínlodás...
2013. febr. 26. 10:07
 12/24 anonim ***** válasza:

Nyugi, megéri! :) Én már a harmadikat várom. Az első terhességemet végighánytam, még a szülőszobán is rókáztam:D

Terveztétek a babát?

2013. febr. 26. 10:11
 13/24 A kérdező kommentje:
Az igazság az hogy nem lett tervezve azt sem tudom hogy hogyan lettem terhes mivel védekezünk a megtartásról meg csak annyit hogy félek mert a párom fiatalabb mint én ..... nem tudom mit tegyek ??? 12hetes korig lehet az abortusz ugy tudom de nincs szivem elvetetni
2013. febr. 26. 10:21
 14/24 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem mivel védekeztetek? Én spirál mellett lettem terhes.

Mennyi idősek vagytok? Hát ezt nektek kell eldönteni, én abortuszra soha nem lennék képes. Szerintem mielött döntesz, nézz meg egy abortusz videót, mert igazából csak akkor tudod felfogni, hogy mit is jelent.

2013. febr. 26. 10:25
 15/24 A kérdező kommentje:
gumival és van mikor csak kiveszi . én 20 leszek a párom 17 igen gyilkosság ez az egész de mit tegyek senki nemtudja hogy terhes vagyok? nagyon félek lehet hogy cikin hangzik hogy 20 évesen félek de ez van ..... és mivan ha nemtudom kihordani mivel alacsony vagyok és vékony testalkatú magyarán 154 cm 45 kg
2013. febr. 26. 10:31
 16/24 anonim ***** válasza:

Hát, ha csak kiveszi, az nem védekezés:) Tehát a gyereket direkt hoztátok össze.

A testalkaton nem múlik semmi! Ettől nem kell félned. Egyébként én 16 évesen lettem terhes először. Remélem jól döntesz!

2013. febr. 26. 10:34
 17/24 A kérdező kommentje:
hát remélem én is :/ nem szeretnék rosszul dönteni de ez hogy mindig mindentől hányok nem tetszik. nem hittem volna hogy durva tünetekkel jár majd ha egyszer az leszek am vakbélműtétem volt akk abortusz nem is lehetne nemdebár??? vagy semmi köze ?
2013. febr. 26. 10:39
 18/24 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miért ne lehetne abortuszod a műtét miatt?

Hát most nehogy azt mond, hogy azért ölnéd meg szegényt, mert neked nem tetszik a rosszullét! Azért ez undokság, már bocs!

2013. febr. 26. 10:44
 19/24 A kérdező kommentje:
jajjj neem ... félre érteette.. nem szeretnék abortuszt de jo lenne ha lenne vmi bizonyos ok rá hogy semmi féle képpen ne essek abortusz alá .. mivel lehet hogy a párom szülei azt fogják mondani mivel fital ,,, :/ tehát csak elkerülni szeretném az abortuszt
2013. febr. 26. 10:48
 20/24 anonim ***** válasza:

Ez a te döntésed! Nem erőszakolhat rá senki sem az abortuszra. Ha betöltötted a 16 évedet, akkor már csak és kizárólag a te döntésed! Még a gyerek apja sem szólhat bele.

Egyébként ő tudja már?

2013. febr. 26. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!