37 hetes kismamák, hogy érzitek magatokat? Hogy vagytok?
Figyelt kérdés
2013. febr. 24. 15:59
11/14 anonim válasza:
Kisfiu vagy kislány lesz amugy?
12/14 A kérdező kommentje:
2 baba és kisfiú :)
hátha befordul még neked is,azt olvastam h többedik baba az utolsó hetekben szokott befordulni
2013. febr. 26. 14:53
13/14 anonim válasza:
Nekem kislány:)
hát meglátjuk,már nem bizok benne:S
Egyszer befordult 29 hetesen,aztán 31 hetesen mentünk 4d-re,akkor megint faros volt,azota is igy van:S
14/14 anonim válasza:
Sziasztok, mi 37. hetet toltottuk tegnap. Voltam CTG-n es UH-on is. 2950g-ra becsultek a csajszimat. Jovoheten is megyek CTG-re, de sztem UH mar nem lesz.
A savam csak este marja a nyelocsovemet, meg a szemeremcsonti izuletem faj nagyon foleg ha fekszem es fordulnom kell :D A kicsit vizesedek, de nem veszes. Ezt leszamitva a kozerzetem jo. Kemenyedes egy ket alkalommal van csak naponta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!