Gyógyszertári Bóraxos Globolus hüvelykúp nem árt a babának, ha 9 hetes terhes vagyok?
Globulus glycerini boraxati? Az nem árt, biztonsággal alkalmazható terhességben.
egy gyógyszerész
Kérdező: minél specializáltabb szakembereknek higgy, esetedben nőgyógyászoknak és gyógyszerészeknek.
#3: Az Algopyrinnél attól függ, hogy szedhető-e terhesség folyamán, hogy hányadik hónapban vagy. Az utolsó két hónapban tilos, de inkább az utolsó háromban nem javallott. Az első két trimeszterben éppolyan biztonságos, mint a paracetamoltartalmúak.
Meg van az okom,amiért itt is rákérdeztem a tapasztalatokra.Hibázott a doki már párszor,de ő a területileg illetékes ill. egyetlen kis városunkban és hozzá kell járnom,mert nincs még fogadott orvosom.
Köszi a válaszokat! Akkor használom egészséggel.De egyébként két napja írta egyet elhasználtam és már nincs folyásom.Mondjuk előtte is alig észrevehető volt,csak kézzel megvizsgált,mert szerinte szükséges és úgy vette észre. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!