Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik hányadik hétig...

Kismamik hányadik hétig szeditek/szedtétek a terhesvitamint?

Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 21:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
12.hétig naponta majd a 16.hétig hetente 3-szor szedtem,
2013. febr. 23. 13:38
 12/14 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Már akkor tájt akkora volt a baba, hogy bőven 4 kiló feletti súlyt saccolt az orvos. Nyár volt, saját kertünk van telis tele gyümölccsel, szóval vitamin volt bőven :) Az orvosom azt mondta, hogy a súlyom is túlságosan gyarapszik, így javasolja, hogy hagyjam abba a vitamint és egyek rendesen. Ettől függetlenül szültem egy 4310 grammos
2013. febr. 23. 14:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Babát!
2013. febr. 23. 14:48
 14/14 anonim ***** válasza:
13 hetesen azt mondta a védőnő nekem hogy még szedjem, mert téli időszakban nem tudsz friss és változatos gyümölcsökhöz, zöldségekhez jutni. A nőgyógyász félidőig javasolta, én viszont a 12. hétig szerettem volna. Úgyhogy most minden másnap szedem, de lassan átszokok a heti 2-3-ra, aztán szeretném elhagyni pár hét múlva. (14h km)
2013. febr. 23. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!