Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mennyi idős terhesen...

Kinek mennyi idős terhesen jelentkeztek az első tünetei, és mik voltak azok?

Figyelt kérdés
Nekem egyelőre csak a hasam puffadt egy kicsit (már lassan 2 hete), illetve pár napja érzékenyek a cicibimbóim. :) 5 hetes vagyok.
2013. febr. 22. 18:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Még az elmaradt vérzés előtt volt 2 tünetem ami miatt teszteltem is: az egyik, hogy éjjel fel kellett kelnem pisilni, a másik, hogy fél 10kor már kidőltem és aludtam, mint a bunda.
2013. febr. 23. 14:27
 12/13 anonim ***** válasza:
10 es 1 terheségemnél nekem se volt nagyon jó terheség volt az elejétől , nekem is a 2 babóm. 12 hetesen elmúlik szerintem nálad is nekem már jobb , már csak este szoktam hányni a vacsit . :).
2013. febr. 23. 15:40
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én azért teszteltem, mert csak egyszer görcsöltem, pedig menstruáció előtt egy héttel már szoktam, amíg meg nem jön.

A 4. hét közepétől a 7. hétig szédültem. Gyenge hányingerem már a 4. héttől volt, a 6. héten erősödött. A 11.-16. hétig hánytam. Nálam az volt a furcsa, hogy a mellem csak a 8. héten kezdett érzékeny lenni, de akkor is csak érintésre. 13 hetesen kellett új melltartókat vennünk.

A 14. héten nőtt meg hirtelen a hasam. 6 hetesen akkora volt, mint most. A sok ételundor, hányások, és egy hányásos vírus miatt most mínusz 3 kg-nál járok.

15+4-nél éreztem először mozogni, pedig nem vagyok vékony.

A gyomorégés az elején volt jellemzőbb, most már csak ritkán van. A fejfájás és a szagundor vissza-visszatér.

Az elején délután aludnom kellett 1-2 órát, ez most már áttevődött délelőttre.

Gratulálok a babához!

Könnyű szülést, szép babavárást!

20+6 km

2013. febr. 23. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!