16 hetes vagyok. Mikor érdemes leghamarabb 4D-s uh-ra menni?
Szia!Szerintem ha nagyon akarsz már most is elmehetsz!Biztosan szépen látod majd a babát,teljes egészében a képernyon,fejétol a lába ujjáig!De én úgy tudom a legszebb képeket,felvételeket kb.23.és 27-28.hét kozott csinálják.Akkor szinte már tokéletesen látni a kis arcát,mindent!En a 27.héten vltam és szép képeket kaptam a kicsimrol.Mindent szépen lehetett már látni!
28hetes kismama
Szerintem is a 23 hét után érdemes menni, én a 24 héten voltam, de a dokim szerint a legjobb kép a 28 hét környékén készül.
Én láttam az arcvonásait, a kicsi száját és orrát is.
25 hetes kismami.
Szia.Én 23 hetesen megyek majd,nekem azt mondták, hogy előtte fölösleges.Remélem nagy élény lesz.
20 hetes pocaklakós
Boldog babavárást
Attól függ mire vagy kíváncsi. A nemét már meg tudják mondani ilyenkor is, alaposan meg is tudják vizsgálni, hogy egészséges e. Ha élményre hajtasz, akkor még lehet hogy várnod kéne pár hetet, mert a babuci 16 hetesen még elég vékonyka. Nézd meg ezt a galériát, itt majdnem minden hétről van fent kép: www.csodabent.hu/galeria
illetve a leírást: www.csodabent.hu/mikorerdemes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!