Ma szeretnék szülni! Ki akar még velem tartani? 38+5 km vagyok. Mindenem fáj napok óta. Tippeket, praktikákat várok!
Figyelt kérdés
A dokim ma ügyel, de aztán hétvégén nem lesz bent. a jövőhéten be akar indítani. inkább azt nem várnám meg.2013. febr. 22. 12:31
11/17 anonim válasza:
Én a szilveszterkor babázó anyuka vagyok .:) Mizújság ,hogy vagy kedves utolsó? És persze kérdező.. ? :))
12/17 A kérdező kommentje:
Március 4-én pont a kiírt napon született meg a kisfiam. Pontos volt, pontban 0 órakor kezdődtek a fájások és du. 1-kor lett meg. Jól vagyunk, tejcsi van bőven, én még fájok mindenhol, de majd elmúlik!
2013. márc. 10. 10:33
15/17 anonim válasza:
Akkor nagy gratula neked ,és javúlgass .
Ezekszerint nem inditottak ,jobb is . :)
Kemény menet volt ?
16/17 A kérdező kommentje:
Látszik, hogy mióta megvan a 3. gyerekem nem nagyon olvasgatom a gyak.kérdéseket, nem jut rá idő. Köszönöm a gratulációkat! remélem mindenki jól van. kitartást a melegben a picikhez. szenvedünk mi is!
2013. jún. 19. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!