Teherbe estem a doki azt mondja a melyzsak latszik de az embrio nem8hetes vagyok ilyen lehetseges? Es mitol? De van egy betegsegem az epelepszia es a depakinet csak szere tutak kiveni talan atol?
Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 10:21
11/26 A kérdező kommentje:
csak anyit mondot hogy a mehzsak meret pont akor mind amekora kel legyen 8hetesen de a baba nem latszik azelot egy hete is voltam akor latszot de azt monta tul kicsi nem tudom mit tegyek januar 16odikan kelet beteg legyek es nem letem vagy roszul szamoltak?
2013. febr. 22. 17:12
12/26 anonim válasza:
Figyu!!! Szerintem jobb is hogy nem lessz gyereked mert még te is az vagy!!! Nem megbántani akarlak de nem értelek!!!!!!!!!!!!!!
Most van baba csak még kics,i vagy nincs csak a petezsákod??? Szedd össze magad és normálisan ird le a leleteden mi áll pontosan!!!!
13/26 A kérdező kommentje:
lehet hogy meg gyerek vagyok en is de nekem is van szivem es erzesem ezelot egy hete voltam akor volt baba csak nagyon pici es most mar nincs mit nem lehet erteni bene?csak a mehzsak van!!!!
2013. febr. 22. 18:20
14/26 anonim válasza:
8 hetes terhességnél már bőven szívhangot is kellene az orvosnak hallania. A petezsák üres "már" ha jól értem. Igen, ilyen sajnos előfordul, hogy korai szakaszban felszívódik a baba, általában a természet oldja ezt így meg, mert nem lett volna egészséges. A nőgyógyász mit mondott, vissza kell menned még? Ha igen, mikor?
15/26 A kérdező kommentje:
hat azt monta hogy menjek mutetre a jovo het folyaman es minel hamarab hogy nehogy en kapjak valami fertozest es ha megyek mutetre utana meg lehet gyerekem?
2013. febr. 24. 17:17
16/26 anonim válasza:
Szerintem azért nézesd meg magad még egy dokival. Időpontot sem adott a műtétre?
Lehet még gyereked ettől függetlenül, csak azt a bizonyos időt ki kell várni, utána nyugodtan próbálkozhattok.
17/26 A kérdező kommentje:
Szerdara van idopontom es ezelot kb 4es fel honapja bevetem egy olyan gyogyszert hogy ne maradjak terhes mert nem is tom hogy mondjam meg voltam eroszakolva es vajon az a gyogyszer nem gatolhata meg a baba fejlodeset?
2013. febr. 24. 17:27
18/26 anonim válasza:
14-es vagyok, én is elmennék másik orvoshoz megnézetni, minél hamarabb, mondjuk már holnap! Aztán ha ugyanezt mondja a másik orvos, kérdezz rá pontosan mindenre, mikor lesz a műtét, hová kell menni, kell-e előtte valamilyen vizsgálat, stb., Ha esemény utáni tablettára gondolsz, az nem fogja befolyásolni a következő terhességedet sem, pláne hogy közben telik az idő. Igen lehet még babád, de ha tényleg műteni kell, kérdezd meg az orvostól, hogy mennyi ideig kell védekeznetek a pároddal műtét után. Ha a helyedben lennék, megkérdezném a nőgyógyászt arról is, hogy az epilepsziára szedett gyógyszer biztonsággal szedhető-e a terhesség alatt. Sok sikert, és holnap szerintem nézesd meg magad másik orvossal is, és mond el neki az előzményeket, vidd az összes leletedet. Írd majd meg hogy hogy vagy!
19/26 A kérdező kommentje:
koszonom a bisztato szavakat elmenyek mas orvoshoz is!csak anyi hogy ez a baba nem tervezet volt de nagyon orvetunk neki es en h epelepszias vagyok szedem a depakine gyogyszert es mielot gyereket szeretnel ki kel veni a gyogyszert es masal helytesiteni es nekem kesore tutak kiveni csak mert egybol nem rakhatak be a masikat es az is szamitot a babanak:(
2013. febr. 24. 19:16
20/26 anonim válasza:
Honnan kellett kivenni a gyógyszert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!