14 hetes terhesen érezhetek már babamozgást?
Én is mindent beképzeltem a baba mozgásának. Aztán 18 hetesen már őt éreztem. Összetéveszthetetlen. Igazából nekem ahhoz hasonlított, mint amikor a markomban tartottam a hörcsögömet (még gyerek koromban) és az ki akart szabadulni belőle. A magzatom is akkorákat tud rúgni/ütni. :)
Első babánál a leggyakoribb, hogy 20 hetesen érzik meg a babájukat a kismamák.
"mintha a hasam két szélén, csípőcsontom felett böködne"
??????? Magzatmozgás szerintem a méhen belül keresendő...
hát igen.sajna a jó Isten nem áldott meg széles csípővel, emiatt valószínűleg császároznak is! no megmár egész szép nagy pocim van. Én csak arra akartam célozni,hogy nem a hasfal közepén érzem a "böködést"! Lehet, hogy nem jól fogalmaztam...
:)
Én is 14-15 hetesen kezdtem érezni valamit. Nekem azt mondták, hogy az még nem lehet ő...De, vártam és többször éreztem hasonló furcsa dolgokat. A 16.hétre pedig intenzívebben éreztem már. De, ő volt az! :) Mára már nagyon virgonc és sokat mocorog. :)
19hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!