Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetes terhesen érezhetek...

Mareszjoe kérdése:

14 hetes terhesen érezhetek már babamozgást?

Figyelt kérdés
Mellső fali méhlepényem van, és olvastam,hogy így még nem nagyon érezni a picit,viszont én kereken 1 hete ugy érzem,mintha a hasam két szélén, csípőcsontom felett böködne. Szerintetek ő az, vagy csak beképzelem?

#terhesség #magzatmozgás #mellső fali placenta
2013. febr. 22. 09:32
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Persze, hogy érezheted:)
2013. febr. 22. 09:34
 2/10 anonim ***** válasza:

Én is mindent beképzeltem a baba mozgásának. Aztán 18 hetesen már őt éreztem. Összetéveszthetetlen. Igazából nekem ahhoz hasonlított, mint amikor a markomban tartottam a hörcsögömet (még gyerek koromban) és az ki akart szabadulni belőle. A magzatom is akkorákat tud rúgni/ütni. :)

Első babánál a leggyakoribb, hogy 20 hetesen érzik meg a babájukat a kismamák.

2013. febr. 22. 09:49
 3/10 anonim ***** válasza:

"mintha a hasam két szélén, csípőcsontom felett böködne"

??????? Magzatmozgás szerintem a méhen belül keresendő...

2013. febr. 22. 09:50
 4/10 A kérdező kommentje:

hát igen.sajna a jó Isten nem áldott meg széles csípővel, emiatt valószínűleg császároznak is! no megmár egész szép nagy pocim van. Én csak arra akartam célozni,hogy nem a hasfal közepén érzem a "böködést"! Lehet, hogy nem jól fogalmaztam...

:)

2013. febr. 22. 09:58
 5/10 anonim ***** válasza:
ÉN a harmadikat 13+4 éreztem most a negyediket már 1- hete kb 13+5vagyk
2013. febr. 22. 10:30
 6/10 anonim ***** válasza:
61%

Én is 14-15 hetesen kezdtem érezni valamit. Nekem azt mondták, hogy az még nem lehet ő...De, vártam és többször éreztem hasonló furcsa dolgokat. A 16.hétre pedig intenzívebben éreztem már. De, ő volt az! :) Mára már nagyon virgonc és sokat mocorog. :)

19hkm

2013. febr. 22. 10:47
 7/10 A kérdező kommentje:
És az lehetséges,hogy azért érzem kétoldalt a mozgást mert harántfekvéses?
2013. febr. 22. 18:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Elvileg érezhető, de mellső fali lepénnyel, pláne első terhességnél nem nagyon valószínű (több terhességem volt már, ilyen-olyan lepénnyekkel, saját tapasztalatból mondom). Pár hét múlva már nagyon határozottan fogod érezni, és akkor meg tudod majd mondani, hogy ez is az volt-e már...
2013. febr. 23. 09:30
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszaitokat,nagyon aranyosak vagytok! igen, egy pár hét és már tisztán érezni fogom a rugásokat! :)
2013. febr. 23. 10:51
 10/10 Kengyel Krisztina válasza:
Én még csak most a 20 hétben kezdtem el érezni a babát csodálatos érzés:)
2013. márc. 10. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!