Meglepetés a baba neme, más is van így?
Saját döntés, vagy így alakult?
Nálunk így alakult, voltam több helyen és dokinál...
19.hét fiút mondtak
27.hét másik doki, másik hely:lány mondott
36.hét oldalt feküdt a baba, véletlenül sem látni...
Tudom nem sok van vissza, de olyan fura a mai világban- pont mi nem tudhatjuk.
Mellette nagyon lányos megérzésem van, ezt hozzáteszem....csak nem akarom beleélni sem magam, mert lehet nem jól érzem.
Másnak tapasztalat? járt vki így?
17 hetes vagyok és bizony az én babám sem mutatta még magát meg. a 12 héten kupi volt a lába között amikor orvosnál voltunk akkor meg felhúzta a lábát. Talán két hét múlva kiderül.
De legkésőbb szüléskor kiderül.
Mi annak ellenére, hogy tudtuk a 12dik hét óta, hogy lányunk lesz azért készültünk fiú névvel is és bizony vettünk néhány uniszex ruát is biztos ami biztos alapon. :) Babakocsi bár mi azt egyáltalán nem használtuk + a többi kiegészítők is olyan ami akár fiú és akár lány is használhat.
Kedves utolsó!
(13-as vagyok)
Köszönöm!Valóban attól féltem mit kezdek majd egy fiú gyerekkel,mert világéletemben kislányokat babusgattam,fürdettem és pelenkáztam,de gondolom ugyan az az eljárás.Csak ez a fütyi téma aggaszt még most is....Nem nagyon tetszik a gondolat,hogy majd nekem kell húzgálni a fütyijét.....
Igen,azt mondták,hogy vigyázzak majd,mert "becéloz" a babám pelenkázás közben :) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!