Normális, hogy ennyire beijedtem az elején?
Figyelt kérdés
Mindenünk megvan, sokat kell dolgoznunk, de rosszabb körülmények között is vállalták már párok a babát. Mi később szerettük volna, csak a környezetünkben mindenki évekig próbálkozott, hát elkezdtük szépen lassan mi is, és 2dik hónapban sikerült. Most pedig meg vagyok ijedve, de nagyon, hogy hgyan fog menni? - ez normális? 8 hetes vagyok2009. szept. 9. 11:44
11/13 A kérdező kommentje:
Úgy érzem a saját érzéseim hullámvasútján ülök ... jólesik tudni, hogy nem vagyok egyedül!
2009. szept. 9. 16:03
12/13 anonim válasza:
Én meg azt hittem, hogy csak én érzek így. :))
Már 24 hetes vagyok, de így is elfog a félelem, hogy "úristen, mit fogok én kezdeni egy babával?". Nekünk is másodikra sikerült, én is nagyon meg voltam lepve.
13/13 A kérdező kommentje:
Úgy örülök, hogy írtatok! :) Tényleg nagyon jó érzés, hogy nem vagyok sem gyenge, sem rossz anyuka... és hogy ez az érzés hullámzás normális. Azt gondoltam kiskoromban, mire anyuka leszek, sziklaszilárd és kőkemény leszek ... mert anyu annak tűnt. De most már látom, hogy miért. Mert ezt mutatta felém. Én is ezt fogom tenni, de nem azt jelenti, hogy mindig érzem és tudom is, hogy minden rendben lesz. De Neki szüksége lesz rám (ránk ;)) Szóval mindent bele lányok! :)))
2009. szept. 9. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!