Guzu kérdése:
Facelle terhességi gyors teszt mennyire megbízható?
Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 19:32
11/16 anonim válasza:
Teljesen megbízható, pár napja késett csak és egyből kimutatta a terhességet. Nem érdemes drágát venni,ez is jó! Gondold át az abortuszt,ha terhes vagy.
12/16 anonim válasza:
Akkor viszont remélem, hogy téved a teszt kivételesen... De van még időd, rágjátok át..
14/16 A kérdező kommentje:
köszi, a válaszaitokat, a teszt valóban jó, mert kimutatta hogy nem vagyok az és tényleg nem ...:)
2013. febr. 21. 20:15
15/16 anonim válasza:
nekem 1 hete késik és tegnap a facellával teszteltem negativ lett.
16/16 anonim válasza:
Régi ugyan, de leírom, hátha más is jár erre. Nekem 29. ciklusnapon 10-es facelle teszt ( 2019-ben már csak ezt kapni) halványan kimutatta. 2 napos késésnél halványan, de erősebben. 25-ös X-epil 2 napos késést rettenetesen halványan, ha nem tudom a választ, nemnek láttam volna. 4 napos késésnél Facelle nagyon szép két csíkos, x-epil még halvány, de látható. Ugyanekkor vérből mért 331-es HCG.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!