A munkáltató kötelezhet arra, hogy mutassam be a nőgyógyász által a háziorvosnak írt javaslatot a veszélyeztetett terhességről?
Ha ettől jobban érzi magát, hát mutasd meg neki,bár nem túl sok köze van hozzá.Ez a háziorvosra és a nőgyógyászodra tartozik.Meg persze rád.A munkáltatódnak nem elég annyi, hogy terhes vagy?Ne kíváncsiskodjon.Vagy ne bízik benned?
20 hetes pocaklakós
Hát ez érdekes kérdés. Nekem a munkáltatóm ezt csinálta, és veszélyeztetett is voltam. Mivel az ügyvédjével küldött egy levelet, hogy jelenjek meg náluk az ő orvosuknál aki mellesleg csak egy sima körzetis aki alkalmasságikat csinál. nos ekkor úgy voltam, vele, hogy iratok a dokival egy friss papírt ha ezt kívánja, és persze én az is vagyok, szóval elvileg kötelezhet. Gondolom, nem akarod, hogy kirúgjon, elvileg nem teheti meg, de sosem tudni, és jobb nem ellenkezni. Én akkor bemutattam és azóta nincs semmi baj. Leszámítva, hogy húzták két hónapig a táppénzem folyósítását, és az szűlési szabadságot sem kapkodják el. Magyarul ha akarnak kiszúrnak veled ahol csak tudnak.
Reméljük nem kerül ilyesmikre sor!
Sok sikert! Ne aggódj feleslegesen, merrt én is akkor kezdtem pecsételgetni..
38 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!