Az gond ha 17+4 naposan megyek 4D uh-ra?
Én kereken 17 hetesen megyek pénteken, és igaz még nem lesz olyan kis pufi baba forma, inkább csonti :D, de a neme valószínűleg látszani fog, és a lepény helyére vagyok még kíváncsi, meg persze, hogy minden rendben van-e..
Szerintem így is nagyon szép lesz :D
http://www.youtube.com/watch?v=V42X7_th0t8
itt egy példa :D
A 4D minden esetben nagy élmény, mert olyat látsz, amit máshol nem, tehát szuper.
Ha babamozizni akarsz, akkor érdemes később menni, amikor már babásabb az arca, kb. 24-28 hét között. Utána is jó, csak már nagyobb a baba, és nem látszódik minden esetben annyi belőle, mint előtte.
De amúgy 17 hetesen is élmény lesz már, biztos!
Én 21 hetesen mentem 4D-re. Szerintem ez jó időpont volt, sokat láttunk a gyerkőcből a férjemmel. Nagyon szuper élmény volt, hogy végre láthattuk így is! Először nem akart mutatkozni, hanem bújt a méhlepényhez, de aztán mosolygott, meg játszott a köldökzsinórral, átfordult a másik oldalára.
Ha mentek 4D-re mindenképp csináltassatok a piciről videót, meg képeket! Nagyon nagy dolog lesz neki, ha meglátja, hogy mit ügyeskedett :)
Köszi nektek remélem jo lesz:)Mert azt külön kérni kell hogy csináljanak?•4d baba mozizunk, 4d ultrahang
•genetikai ultrahang szűrést végzünk (a baba minden belső szervét megvizsgáljuk, pl. a szívet, májat, vesét... erről írunk:
•írásos szakvéleményt az orvosának, mely megfelel az "FMF" nemzetközi szabványnak
•Nyomtatunk 1db. fekete/fehér fényképet (11x8 cm) és
•DVD lemezre 4d ultrahang felvételt készítünk (zenei aláfestéssel
Igy van meghirdetve:)
Akkor minden okés lesz :)
Mi Debrecenbe voltunk, ti merre mentek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!