Honnan tudom hogy a baba szívhangja az?
Igen!Ha kétszer olyan gyors amit hallasz akkor ő az :) És nem csak egy szögből lehet megtalálni, azért hallod a másik oldalon is, mert bár messzebb van mégis hallani ha a saját szívednél kipróbálod ott is hallod minden oldalán, csak nem közvetlenül felette halkabb!
Ha youtubra beírod, h angelsounds, csomó vidit kidob és meghallagthatod, h a tiéd hasonló e hozzájuk!
Pontosan a babának tényleg 2x olyan gyorsan ver a szive mint a mienk (és a kisgyerekeknek is).
vagy is nekik a normál szívverés olyan 160, míg nekünk 80.de ennél lehet gyorsabb is akár 180-190 is mikor mozog. Olyan mintha egy lórobogna a hasdban.
Az én kis magzatomnak is olyan gyorsan ver a szíve, mint egy hörcsögnek, vagy verébnek. Olyan jó hallani! :)
Én eddig csak sztetoszkóppal próbáltam.
Ez az Angelsound mennyibe kerül és hol lehet venni?
3 hete használok angelsounds-ot, ez alatt az idő alatt rendesen kikupálódtam a témát illetően, szóval remélem tudok segíteni:)
a szívhanghallgatóval háromféle hangot találhatsz meg az alhasadnál:
1. a saját hasi verőered : ez egy lassan lüktető hang, percenként 70-80-at ver átlagosan, ha nem vagy benne biztos, hogy a tiéd, akkor vagy mérd le stopperrel (elég 10 mp-ig mérni és utána beszorozni hattal), vagy közben a másik kezed tedd a nyaki ütőeredhez, a kettőnek szinkronban kell lennie.
2. gyors, ostorcsapás szerű hang, 130-150/perc, szintén stopperrel tudod mérni, ha nem vagy biztos a dolgodban. ez a köldökzsinór 3 erének lüktetése, azonos gyorsasággal ver, mint a baba szíve, mivel az keringetteti benne a vért.
3. vágtázó lovak patájához hasonló hang: ez a baba szívhangja, szintén 130-150 körül van percenként, ez az amit mindenki főleg keres:)
Én az első két hétben csak a köldökzsinórt találtam meg, konkrétan a szívhangot sehogysem sikerült eleinte, de aztán 15 hetesen az is meglett, csak ezt nehezebb befogni, mivel a legtöbb pici nem szereti a Dopplert, és menekül előle..
Köszönöm mindenkinek!!!
Hát nem tudom hogy az e!!
Nem tul gyors de nem is olyan mint az enyém!!! Lehet hogy a köldökzsinór áramlását hallom!!
Utolsó a párommal megnézzük az időt nemsokára és hátha kiderül az e!!!Amugy nagyon ügyesen leirtad köszi!!!
Én 5000ft-ért vettem a jófogáson használtan!! Újonnan kb 11.00.-ft!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!