Szerintetek is kicsi?
Figyelt kérdés
36+4 hetes vagyok és a babám bpd-je 90mm.A doki azt mondta h elég kicsi :( kiborultam.2013. febr. 20. 12:39
11/15 anonim válasza:
hülye dokid,már ne haragudj!A kisfiamnak 36+1 hetesen 88 volt a Bpd kiírt napon 3420gr született.A többi érték mennyi?
12/15 A kérdező kommentje:
a többit nem tudom csak a ezt és a femur-ja 68mm
2013. febr. 20. 13:34
13/15 anonim válasza:
ne aggódj, minden rendben, a súlybecslés meg nem szentírás simán tévedhet még akár 1kg-ot is, nekem 3kg-ra saccolták és 4 kg-val született ,szerintem a bpdje is bele esik a normál érték tartományba
14/15 anonim válasza:
a nagykönyv szerint fejlődik a kisbabád, szerintem tökéletes, a dokidat mondjuk nem igazán értem ....
15/15 anonim válasza:
Dehogy kicsi! Hatalmas eltérések vannak a babák között! Egy időre született, egészséges baba lehet 2,5 kg és 4,5 kg is. Nem baj, ha a tiéd az átlagnál kicsit kisebb. Egyébként meg még sokat fog nőni! Ja, és örülj neki, hogy nem nagy a buksija, így könnyebb megszülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!