Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap este óta nem érzem,...

Tegnap este óta nem érzem, hogy nagyon aktív lenne a babó. Ez baj? Vagy csak front van?

Figyelt kérdés
26.hetet töltöttem be, tegnap volt egy nagyobb sétám, és kicsit stresszes is volt az elmúlt 12 órám. Amúgy elég sokat szoktam érezni, hogy mocorog, de ma mintha még alíg éreztem volna.
2008. jún. 6. 12:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Nyugi biztos nincs semmi probléma, az én babámnak is változó a kedve, van amikor annyit mozgott hogy nem tudok elaludni kb fél órán át, máskor alig érzem naponta 5-6 szor. 25 hetes kismami
2008. jún. 6. 12:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia! Én 24 hetes vagyok, ezen a héten akkor úgy látszik, minden baba lustizik. Én is megijedtem, amikor 2 napig nem éreztem, hogy mozog. Azt mondják, hogy az időjárás miatt van. Ahogy minket megvisel ez a nagy ingadozás meg a 30 fok, úgy ők is szenvednek miatta sajnos.

Úgyhogy szerintem ne izgulj!!

Boldog babavárást!

2008. jún. 6. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!