Árt a babának az édesítő tabletta?
Figyelt kérdés
Amióta lefogytam, minimális cukrot használok. Azt is inkább csak sütibe, fonott kalácsba. Teát sokat iszom, de azt is édesítővel. Ha ártalmas, elhagyom azt is, mert csak gyümölcsteákat iszom és az végül is cukor nélkül is élvezhető.2013. febr. 18. 18:23
1/7 anonim válasza:
Anno valahol azt olvastam,hogy az aszpartam ártalmas a magzatnak.
2/7 anonim válasza:
Igen, mostanában ez a sláger, hogy káros. Én ugyanúgy ettem terhesség alatt, mert akkor még nem volt káros.
3/7 anonim válasza:
Stevia, vagy Agave. Mindkettő teljesen természetes, babáknak is adható. Az egyéb édesítőket én sem preferálom.
4/7 anonim válasza:
Elvileg igen:(
nyírfa cukrot ajánlom
5/7 anonim válasza:
A nyírfa cukor magas kalória tartalmú!
Én is úgy vagyok, mint te, sikerült lefogynom, így nem szeretnék megint sokat hízni. Én Steviát használok, ez teljesen természetes és kalóriamentes!
6/7 anonim válasza:
Szia! Én a terhesség alatt lettem cukorbeteg, a gyógynövény boltban érdeklődtem, hátha tudnak adni valami édesítőszert, amit fogyaszthatok, azt mondták, terhesség alatt semmilyen édesítőszert ne használjak, tilos. Ha nagyon nem bírom ki cukor nélkül, akkor szőlőcukrot használjak. De kibírtam:-) Üdv.
7/7 anonim válasza:
Nekem sincs semmi bajon ezekkel az édesítőkkel. Ellene vagyok az összeesküvés elméleteknek. Viszont terhesen teljesen elhagytam ezeket, mert jobb minden ilyesmit kiszűrni szerintem!
33hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!