Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik vitamint érdemes...

Melyik vitamint érdemes szedni teherbeesés előtt?

Figyelt kérdés

Elég változatosan táplálkozom és igyekszem egészségesen is. Mégis szeretném, hogy úgy essek teherbe, hogy nincs semmilyen vitaminhiányom.

Milyen vitamint érdemes szedni, amitől nem fogok hízni és mennyivel korábban kell elkezdeni szedni?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. febr. 18. 09:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nagyon tudatosan táplálkoztam/táplálkozom,meg sportoltam is sokat terhesség előtt.Egy hónappal teherbeesés előtt elkezdtem szedni a Femibion 800-at, és egy hónap múlva pozitívat teszteltem.Azóta is szedem de már a 400-at mert 30 hetes kismama vagyok:)
2013. febr. 18. 09:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Ja és még annyi, hogy ez tartalmazza jelenleg a legnagyobb számban a folsavat amire nagyon nagy szükség van az egészséges fejlődés és a velőcsőzáródási rendellenességek miatt.Sok sikert!
2013. febr. 18. 09:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha szerinted kiegyensúlyozott az étrended, elég folsavat szedni, de azt 3 hónappal a próbálkozás előtt érdemes elkezdeni.
2013. febr. 18. 10:17
 4/7 gabszem ***** válasza:
én Elevitet szedtem a próbálkozás elött 2 hónapig és a próbálkozás alatt és a terhesség első 3 hónapjában is. Utána nem szedtem vitamint
2013. febr. 18. 10:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Femibiont szedtem az elso gyerekkel és nagyon meg voltam elégedve. Terveztuk a kistesot és elkeztem szedni szintén a femibion 800-at, azonnal teherbe estem (szombaton pozitív lett a teszt :). Az elso gyerekkel csak 7 honap után estem teherbe és csak utána kezdtem el szedni a vitamint.
2013. febr. 18. 10:54
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Azért aggódom, mert a napokban olvastam, hogy hiába eszik valaki rengeteg zöldséget, gyümölcsöt, a sok vegyszerhasználat miatt töredék annyi vitamin van benne, mint régen. Szóval nagyon sokat kéne ahhoz megenni, hogy fedezzük a napi vitaminszükségletünket.

Vagy ez is valami gyógyszergyártó agyréme?

2013. febr. 18. 12:36
 7/7 anonim ***** válasza:
A lényeg (ha már ilyen előrelátó vagy), hogy folsav is legyen benne!
2013. febr. 18. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!