Orrszívó újszülöttek? . és meddig használtátok?
Figyelt kérdés
Milyet érdemes venni?Hallottam olyat, hogy rácsatlakoztatják a porszívóra...Nem durva az?
Vagy elég a kézi orrszívó?Melyiket?Tapasztalatok?
2013. febr. 17. 10:03
1/7 anonim válasza:
A kézi nem sokat ér.
A porszívós nagyon jó.
Ne úgy képzeld, hogy normál erővel szív :)))
2/7 anonim válasza:
Másfél éves koráig mi elektromos orrszívót használtunk. A hálózatra kellett csatlakoztatni. Jó volt, mindig kiszívta. De másfél évesen jött egy elég sűrű váladékos betegség, azt nem szedte ki, akkor vettem porszívós orrszívót.
3/7 anonim válasza:
Én is a porszívósat ajánlom, az jól kiszedi a váladékot. Kb. 2 éves koráig használtuk, utána már ki tudta fújni rendesen az orrát, bár mikor erősebben meg volt fázva, még néhányszor akkor is elővettük.
4/7 anonim válasza:
orrszi-porszi a neve,nagyon jó,porszívóra csatlakoztatható.
2,5 hónapos a pici fiam,ezzel szívom neki,nem árt egyáltalán!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Az elektromos orrszívó az amit a porszívóra kell csatlakoztatni???
2013. febr. 17. 18:48
6/7 anonim válasza:
Nem, az elektromos az félúton van a porszívós és a kézi között. A konnektorba kell bedugni.
7/7 A kérdező kommentje:
Óóóóóóó, köszi szépen a válaszokat!
A héten megvesszük! :)
2013. febr. 17. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!