Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen a vér, ha elment a...

Milyen a vér, ha elment a baba? Darabos, vagy lehet látni valamit? Fáj egyáltalán?

Figyelt kérdés
2009. szept. 7. 19:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ja, nem fájt abszolút a hasam, csak kicsit erősebben véreztem mint máskor. Utolsó voltam. De sok baba születik meg ilyenek után. 2 lányom folyamatos barnázgatások után egészségesen születtek. :-)
2009. szept. 8. 13:34
 12/16 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem darabosabb volt a vérzésem, de nem sokkal jobban, mint normál esetben, és nem görcsölt a hasam. Rendesen kitisztultam, így nem kellett befeküdnöm a kórházba.
2009. szept. 8. 20:28
 13/16 anonim ***** válasza:
Én voltam az, aki barnázás, darabos vérzés után megszültem a babám aki egészséges.És akit tisztító kaparásra küdtek azért mert nem volt látható a baba, és csak az üres petezsák.Szóval engem is két orvos látott, és szerencsére nálam nem vetélés volt ezek szerint.Csak felháborítónak tartom, hogy ilyen orvosok mint az én első orvosom, hogy praktizálhatnak.Ráadásul magánrendelőben rendel, és elkér 10 ezret egy vizsgálatért.Még, jó, hogy továbbmentem egy másik dokihoz, mert én abban a hiszemben voltam,mivel azt mondta az első orvos, szóval azt hittem, hogy elment a kisbabám.Szerencsére vannak még csodák!:)De mindenképp lássa orvos a kérdezőt, de mint mondta volt orvosnál, úgyhogy ne írogassatok már olyat, hogy ne hitegessük, meg ilyenek.Reméljük nincs baj a babádnál kérdező!Írd meg mi történt ezek után, mert szurkolok nektek!
2009. szept. 10. 12:13
 14/16 A kérdező kommentje:

sziasztok kedves válaszolók!

Hát sajnos vetéles indult be a vérzéssel. Csütörtökön meg is műtöttek. Majd 2 hónap múlva újra próba, remélem nagyobb sikerrel.

2009. szept. 13. 17:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Sajnálattal olvastam, hogy elment a babád.:( Fel a fejjel,és kívánom, hogy szerencsésebb legyél a következő babával.Én voltam az, aki azt hitte, hogy elvetélt, de mégsem szerencsére.
2009. szept. 15. 00:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Sajnálom, én ezért írtam, de le lettem pontozva... A következővel már minden rendben lesz! Tudom most mit érzel, én is átestem rajta, de most lassan szülök. Sok sikert a következő babához! Fel a fejjel!
2009. szept. 15. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!