Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen a vér, ha elment a...

Milyen a vér, ha elment a baba? Darabos, vagy lehet látni valamit? Fáj egyáltalán?

Figyelt kérdés
2009. szept. 7. 19:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Darabos,és nagyon görcsöl a hasad.

2009. szept. 7. 19:08
 2/16 A kérdező kommentje:
5 hetes vagyok, tegnap kezdtm barnázni, ma vér jött.Elmentem a dokihoz, adott magnéziumot és duphasont.Feküdtem két órát, aztán wc:alvadt vér jött elég nagy darab, de lehet, hogy azért, mert feküdtem.Nem görcsölök egyáltalán.Remélem nem a baba.Ultrahangon is nézett és nagyobb volt a petezsák, mint 1 hete és már látszott a szikhólyag is.
2009. szept. 7. 19:13
 3/16 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

Nekem 8 hetesen volt vérzésem,bár nem darabos...Én is duphastont kaptam rá.A 12. hétig kellett szednem.Most itt alszik az 5 hónapos kisfiam az ágyikójában...Nem lesz gond!De pihenj sokat!!!

2009. szept. 7. 19:21
 4/16 anonim ***** válasza:
Nekem is 5 hetesen volt barnázásom,kaptam utrogestant,12. hétig szedtem.Sokat kellett pihenni,nem lehet szexelni.Most már jól vagyunk,holnap töltöm be a 27. hetet.
2009. szept. 7. 19:25
 5/16 anonim ***** válasza:
65%

Nekem egyszer volt 5 hetesen vetélésem, én nem görcsöltem, olyan volt mint a menzi, talán kicsit több vér volt. De mint a menzi ez is darabos volt. Egy kis barnázással indult majd vér lett. Én már későn értem be a kórházba, mert az sztk-ban azt mondták hogy nincs terhesség mert nem látszik az uh-n. (6 erős + teszt volt és tünetek!!!!) A kórházban megállapították, hogy volt baba, de elment.

Neked is rögtön dokihoz kellett volna menned és nem ide irogatni, mert lehet már késő. Holnap menj el mindenképpen reggel.

Minden jót. Remélem megmaradt a baba.

Egy már azóta 35 hetes kismama

2009. szept. 7. 19:56
 6/16 anonim ***** válasza:

Én 4 hetesen véreztem be, és barnás volr először, és aztán nagyobb vérdarabok, aztán sima vér, és nagyon görcsöltem.Nah akkor úgy érzetm elvetéltem.Másnap fogadott a nőgyógyászom, és azt mondta igen tényleg elvetéltem.Ehhez képest a másik szobában ott durmol a pici lányom aki azóta 18 hónapos,gyönyörű, boldog kisbaba.Az orvosom tévedett, és azt mondta másnap azonnal ki kell kaparni az üres petezsákot.Én is tutira azt hittem elment a babám.Sírva mondtam a férjemnek, én nem akarok több babát, én ezt a babát akatam volna".Felhívtam még az orvosi vizsgálat után a nővérem, aki egészségügyben dolgozik, és ő azt mondta, ha már egészségügyi kaparást kell végezni, akkor valami tapasztalt orvos csinálja meg, nehogy kárt okozzanak a méhemben, és utána nehogy ez gátolja a következő terhességet.Nah még aznap akkut esetként soron kívül fogadott az új dokim.És ő azt mondta, nem akar hiú ábrándokban ringatni, de lehet, hogy nem is ment el a babám, csak még nem látszik az ultrahangon.Amúgy hathesesnek számítottam, csak én a fogantatástól számítom.Az orvosok meg az utolsó menzi első napjától.Két hét alatt háromszor ultrahangoztak, és a harmadikon már ott volt a kislányom a pocimban.Addig is ott volt csak nem látszódott a petezsákban.Ez a barom első orvosom,meg ki akarta kaparni őt mint üres petezsákot.Már élni sem tudnék a lányom nélkül.Mikor ránézek, sokszor eszembe jut a téves diagnózist kiállított orvosom.Orvosi papírjaim vannak, arról, hogy kaparásra küld.Még egy olyat is aláíratott, ha nem megyek el műtétre, akkor begyullad a méhem és meg is hallhatok, és az már az én felelősségem.Még, jó hogy orvost válltottam.Meg sem tudtam volna, hogy mégiscsak ott volt a baba.Gondolom az orvos ha észreveszi, nem vallja be a hibáját, hisz abból baja származott volna.Azóta sem mondtam meg neki, hogy megszületett a kislányom, akit ő meg akart ölni".Szóval nem mindig vetélést jelent a vérzés, görcsölés, legalábbis nálam nem.Remélem nincs baj nálatok sem.az én történetem szerencsésen végződött.

Egy boldog anyuka

2009. szept. 7. 22:29
 7/16 A kérdező kommentje:
az utolsó előtti válaszolónak: már voltam dokinál azelőtt, hogy elkezdtem írogatni.Ott volt a baba, nőtt is múlt hét óta (petezsák nagyobb volt és már látszott a szikhólyag is).Csak aztán hazajöttem, feküdtem, beszedtem a felírt gyógyszereket, aztán 2 óra múlva mentem Wc-re és alvadt vér jött ki.Megijedtem, mert azt hittem, hogy a baba vagy v.mi hozzá tartozó rész.Na mindegy az ember nem lát mindennap ilyet.Nem tudom, hogy mit kell vetéléskor látni a Wc-be.Persze nem is akarom megtudni!!
2009. szept. 8. 08:28
 8/16 anonim ***** válasza:

Köszi hogy így le lettem pontozva. Azért mert velem ez történt??? Igen is menjen dokihoz, mert a vérzés és a baba általában nem fér meg egymással.

De akkor csak hitegessétek hogy semmi baj, mert veletek nem történt rossz. Nem mindegy hogy csak barnázik vagy már darabosan vérzik!!!

2009. szept. 8. 08:36
 9/16 A kérdező kommentje:
Én nem azt írtam, hogy hülyeség dokihoz menni, pont azt akartam mondani, hogy nekem az volt az első, hogy dokihoz mentem, sőt, kórházba mentem, mert a magándokim nem rendelt tegnap és akkor csak ma tudtam volna menni.Szóval ne érts félre, igazad van, hogy nem itt kell előszőr tanácsot kérni, mert mi nem vagyunk szakemberek, itt csak tapasztalatok vannak.
2009. szept. 8. 08:41
 10/16 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem igy ment el. Bementem a kórházba mert kezdtem vérezgetni, volt + tesztem (dokinál még nem voltam), akkor mondták már, hogy nem látják a babát valószinüleg elment, kifogok tisztulni. Hazamentem és elkezdtem rendesen vérezni. Ennyi volt. 6. elején jártam. :-(
2009. szept. 8. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!