Ha nem vált be a nőgyógyász (3alkalom után) gáz ha másikhoz megyek? Hányszor válthatok?
Szia!
Én is pont ebben a helyzetben vagyok most.
Én magán nődokihoz jártam (8000 Ft/alkalomért-> 1 alkalom 3-5 percig tartott) és tök bunkó és nemtörődöm volt. Ha nem kérdeztem, akkor egy kukkot se szólt. Pedig ez az első terhességem és elvárom, hogy a választott nődokim legyen kedves, normális és adjon mindenféle információt, ne harapófogóval kelljen belőle kihúzni 1-1 mondatot.
Pedig azért mentem hozzá, mert a neten őt ajánlották a legtöbben. :P
Szóval én is másik 2 nődokit fogok "kipróbálni" jövő héten, és aztán választok. De én most 19 hetes vagyok, szóval szerintem nem gáz, ha 20 hetes terhesen választok nődokit. Te hány hetes vagy?
Amúgy az is lehet, hogy végül csak választott szülésznőm lesz, szülészorvosból meg bármelyik lehet, amelyik éppen ügyeletben van.
Szia!
Egyáltalán nem gáz! Én a 3. dokinál szültem. Az első aranyos volt, csak kezdő a szakmában, meg messze volt a kórház ahol szülést levezet, a második az öreg volt, bunkó, nemtörődöm,lehúzós és még a szülésem várható idején nyaralt is volna..., A harmadik doki tökéletes volt! Normális, lelkiismeretes, 40 év körüli, és a SOTE1-en vezet le szüléseket.
Szerintem ne így fogd fel...hanem úgy, hogy te fizetsz és ezért elvárod, hogy normálisan viselkedjenek veled!Ha otthagyod a pénzed akkor igenis megérdemled, hogy jó kezelést kapj!És akkor váltasz amikor akarsz!
Ha nem szimpi a doki,akkor hagyd ott,menj másikhoz!
Ne fizess annak szerintem,akivel nem vagy megelégedve!
JA,bocsi félreértettem!
Ha meg SZTK-s akkor végképp váltogathatod!Én is azt csináltam, mindkét gyerekemet ügyeleten szültem, és a terhesgondozásra is sztk-ba jártam és ha nem volt szimpi a doki akkor menetem másokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!