Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nem vált be a nőgyógyász...

Ha nem vált be a nőgyógyász (3alkalom után) gáz ha másikhoz megyek? Hányszor válthatok?

Figyelt kérdés
Elég bunkó és kötekedik is,meg cseszeget.Van még 2lehetséges+egy akinek csak magánrendelése van.A másik kettő felváltva van heti 1x.2hét mulva kontrolra kéne mennem(klion kúra)de nem az lesz amelyiknél még nem voltam.A másik meg akinél csak 1szer voltam kicsit lekezelő volt.Nem tudom mit csináljak.Várjak még egy hetet a kontrollak,hogy "teszteljem"azj az orvost is vagy nem lesz gond ha pár hét alatt 3 doki néz meg?
2013. febr. 16. 12:35
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is pont ebben a helyzetben vagyok most.

Én magán nődokihoz jártam (8000 Ft/alkalomért-> 1 alkalom 3-5 percig tartott) és tök bunkó és nemtörődöm volt. Ha nem kérdeztem, akkor egy kukkot se szólt. Pedig ez az első terhességem és elvárom, hogy a választott nődokim legyen kedves, normális és adjon mindenféle információt, ne harapófogóval kelljen belőle kihúzni 1-1 mondatot.

Pedig azért mentem hozzá, mert a neten őt ajánlották a legtöbben. :P

Szóval én is másik 2 nődokit fogok "kipróbálni" jövő héten, és aztán választok. De én most 19 hetes vagyok, szóval szerintem nem gáz, ha 20 hetes terhesen választok nődokit. Te hány hetes vagy?

Amúgy az is lehet, hogy végül csak választott szülésznőm lesz, szülészorvosból meg bármelyik lehet, amelyik éppen ügyeletben van.

2013. febr. 16. 12:42
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy vele megelégedve, mindenképpen keress mást! Szerintem fontos vele az összhang.
2013. febr. 16. 12:57
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Egyáltalán nem gáz! Én a 3. dokinál szültem. Az első aranyos volt, csak kezdő a szakmában, meg messze volt a kórház ahol szülést levezet, a második az öreg volt, bunkó, nemtörődöm,lehúzós és még a szülésem várható idején nyaralt is volna..., A harmadik doki tökéletes volt! Normális, lelkiismeretes, 40 év körüli, és a SOTE1-en vezet le szüléseket.

2013. febr. 16. 13:05
 4/10 A kérdező kommentje:
Én 13 hetes vagyok.És ilyenkor ha másikat próbálok ki kell neki mondani miért akarok váltani?És ha ez se válik be nem gond,h.a következő esedékes vizsgálatra megint másikhoz megyek?Az a ciki,h.az aszisztens ha jól tudom ugyanaz mind a 3nak.
2013. febr. 16. 13:35
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ne így fogd fel...hanem úgy, hogy te fizetsz és ezért elvárod, hogy normálisan viselkedjenek veled!Ha otthagyod a pénzed akkor igenis megérdemled, hogy jó kezelést kapj!És akkor váltasz amikor akarsz!

Ha nem szimpi a doki,akkor hagyd ott,menj másikhoz!

Ne fizess annak szerintem,akivel nem vagy megelégedve!

2013. febr. 16. 13:57
 6/10 A kérdező kommentje:
Nőgyógyászati szakrendelésen ugyan miért kéne fizetnem?Van 1aki a háziorvos is,neki van már csak elvileg magánrendelése othon.
2013. febr. 16. 14:13
 7/10 A kérdező kommentje:
De nála csak akkor voltam mikor rendesen rendelt nőgyógyászként is.De akkor sem fizettem neki.Kapja ő ezért a fizetését.
2013. febr. 16. 14:15
 8/10 anonim ***** válasza:

JA,bocsi félreértettem!

Ha meg SZTK-s akkor végképp váltogathatod!Én is azt csináltam, mindkét gyerekemet ügyeleten szültem, és a terhesgondozásra is sztk-ba jártam és ha nem volt szimpi a doki akkor menetem másokhoz.

2013. febr. 16. 14:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Nő orvosnál kezdtem, de túl fiatal volt, a kórház messze és rossz hírnévnek örvend. Elmenetem egy másikhoz, őnála születtem anno, ő mondta, vállal, de szülést ő már nem vezet csak egy puccos magánklinikán, mivel nyugdíjba ment. Megbíztunk benne, kb. az 5. hónaptól jártam hozzá, az utolsó 1 hónapban meg ahhoz, akit ő "szerzett" nekem, tehát ehhez az orvoshoz küldte át a betegeit, akik állami helyen szültek. Így három orvosom volt, a szülésért az utolsónak fizettünk.
2013. febr. 16. 15:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nam gáz. Akárhányszor válthatsz. Ha fizetsz, jogod van egy rendes dokihoz!
2013. febr. 17. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!