Mi lehet ez? A beleim? (furcsa hangok a pocakom tetejénél)
egyik kérdésem, hogy vannak ezek a fura hangok a hasam tetején. igazából recsegéshez tudom hasonlítani, nem hiszem, hogy a magzatburok lenne, mert nem szivárog a víz. ezek akkor ugye a belek?
a másik egy kicsit kellemetlenebb kérdés... híztam közel 20 kilót a terhesség alatt. mostanában párom szokta mondani, hogy horkolok (tök kellemetlen). ez lehet a plusz kilók miatt? mikor még nem voltam babás nem horkoltam.
köszönöm a segítséget :)
39 hkm
Nekem olyan hangok szoktak lenni, mintha nyikorogna:D
De a recsegés az a baba csontjai:)
Kétlányos 28hkm.
akkor sem a csontok,hanem az ízületek ropognak. tudtommal azok is csak akkor,ha már valami nincs rendben. és egy magzat ízületei még csak rendben vannak! meg persze ebben a magzatvíz dologban is nagy az igazság! hiszen azt sem hallod,ha csuklik! tuti nem a baba kelti a "recsegő" hangokat!
a horkolás meg valószínű a súlytöbblet miatt van. no meg a baba is fejt ki nyomást odabent. de ha jól tudom a horkolás az orrsövény ferdülés jele... hát ezt nem tudom biztosan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!